Ζώδια

Τα ζώδια την Τετάρτη θα βιώσουν μία υπέροχη ημέρα, καθώς θα δείτε στόχους και όνειρα να επιτυγχάνονται με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο.

ΚΡΙΟΣ

Ευνοϊκά τα σχέδια σας όσον αφορά στους επαγγελματικούς σας στόχους και υποθέσεις που αφορούν ταξίδια και σπουδές. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς με κάθε τρόπο τις κοινωνικές σου γνωριμίες γιατί θα σου χρειαστούν. Αισθηματικά θα πρότεινα να αφιερώσετε τον εαυτό σας στην υπηρεσία του σεξ και μόνο. Τα συναισθήματα αργούν ακόμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι υποχρεώσεις που έχεις και οι εκκρεμότητες είναι τόσες πολλές που νιώθετε πελαγωμένοι. Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε και όλα θα τελειώσουν γρήγορα και αναίμακτα, αρκεί φυσικά να συγκεντρωθείτε. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να επενδύσετε στην εσωτερική σας ηρεμία γιατί το ταίρι θα έρθει λίγο αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα ημέρα για εσάς αφού σχέδια του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο με τον πιο σωστό τρόπο και με γρήγορες λύσεις. Μεγάλη ένταση όμως έχετε εσωτερική και απλά πρέπει να κάνετε κάτι για να μην το εξωτερικεύσετε σε λάθος άνθρωπο και υπάρχουν παρεξηγήσεις. Κάτι συμβαίνει ερωτικό μέσα στη δουλειά σου, ανοίξτε τα μάτια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικογενειακά προβλήματα θα σας δημιουργήσουν μία ένταση και μία στεναχώρια. Είναι παροδικά όμως και επιτέλους συνειδητοποιήστε πως δεν πρέπει να σας απασχολούν τόσο πολύ πια. Παρεξηγήσεις και με το ταίρι σας αλλά προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις πως οι σχέσεις από μακριά δεν ευδοκιμούν.

ΛΕΩΝ

Μεγάλες ευκαιρίες θα υπάρξουν σε πράγματα που είχαν ξεκινήσει στα τέλη του καλοκαιριού και τώρα φαίνονται πως ήρθε η ώρα να υλοποιηθούν. Προσπάθησε να ξεμπερδέψεις με τις εκκρεμότητες. Κινείσαι με γρήγορους ρυθμούς στα επαγγελματικά, αλλά στα αισθηματικά αργά παν τα ζα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διαφωνίες θα υπάρξουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και μέσα στην οικογένεια όπου τα πράγματα θα βαρύνουν ακόμα περισσότερο εάν δεν δείξετε ψυχραιμία. Αδιαφορήστε για όλα όσα θα ακούσετε και μην σας βγάζει κανείς από την οργάνωσή σας. Οικονομικά πολύ στριμωγμένα τα πράγματα μέχρι τέλος της εβδομάδας για αυτό προσοχή.

ΖΥΓΟΣ

Πρόταση θα δεχθείτε σήμερα ή το πολύ μέχρι τέλος της εβδομάδας από ένα πρόσωπο που τον ενδιαφέρεται καιρό τώρα αλλά δίσταζε. Προσπαθήστε να δείτε αυτό το πρόσωπο με ένα διαφορετικό μάτι γιατί αξίζει τον κόπο. Μην λάβεις αποφάσεις για θέματα επαγγελματικά ή σπιτιού γιατί θα είναι παρορμητική απόφαση και θα φέρει αρνητικά αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε μόνιμη εγρήγορση σε κρατάει η σημερινή ημέρα καθώς τα γεγονότα θα αλλάζουν διαρκώς. Το βράδυ θα νιώθετε τρομερά κουρασμένος, αλλά θα έχουν μπει κάποια πράγματα σε τάξη οπότε ηθικά θα είστε ικανοποιημένοι. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί πρέπει να αναζητήσουν με πιο έντονο και χειροπιαστό τρόπο τα θέλω τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπάθησε να μην ζορίσεις τα πράγματα στη σχέση σου περισσότερο γιατί δεν αποκλείεται να έρθει ο χωρισμός στο κατώφλι σας. Ακόμα και τότε όμως να θυμάστε πως αυτό θα φέρει ευχάριστα γεγονότα. Δώσε μεγαλύτερη βάση στην αλλαγή της εμφάνισής σου και μην αφήνετε τον εαυτό σας τόσο παραμελημένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφήστε τις υπερβολές σε όλους τους τομείς της ζωής σας γιατί μόνο με σωστές, συνετές και ρεαλιστικές κινήσεις για να αποφύγετε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζεται τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν πάνω από όλα τι ακριβώς θέλουν στη συναισθηματική τους ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απρόβλεπτα πράγματα έρχονται την Τετάρτη και θα πρέπει κυριολεκτικά να τρέξετε για να τα λύσετε το συντομότερο δυνατό. Ακόμα και στην εργασία σας σε επικοινωνιακό επίπεδο τα πράγματα θα είναι σκούρα, αφού υπάρχει τεράσιο κενό. Ωστόσο, το βράδυ θα σας πρότεινα να ασχοληθείτε λίγο με το αισθηματικό σας. Μία υπέροχη όψη μπορεί από το πουθενά να σας φέρει κάτι σπουδαίο.

ΙΧΘΥΣ

Εναλλαγές θα υπάρξουν στα σχέδια σας τα επαγγελματικά κάτι που θα σας προκαλέσει εκνευρισμό αλλά μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχουν όλα μπει σε μία τάξη. Ένα άτομο από το φιλικό σας περίγυρο να ξέρετε ότι κοιτάει περίεργα το δεσμό σας για αυτό να έχετε το νου σας για τον άσπονδο αυτό φίλο. Ασχοληθείτε λίγο και με την ερωτική σας ζωή.