Ζυγός Απρίλιος

Ζυγός Απρίλιος: Από τα ζώδια που θα βιώσουν έναν άκρως ανατρεπτικούς μήνες με ευχάριστα γεγονότα που ξαφνικά και μοιραία θα σκοτεινιάζουν από προβλήματα, είναι ο Ζυγός.

Ο Ζυγός Απρίλιος του πρώτου δεκαημέρου θα επηρεαστεί από την Αφροδίτη που σας οδηγεί να κολλάτε στις λεπτομέρειες με εμμονή γιατί έτσι θα χάσετε τη γοητεία σας. Προσέξτε λοιπόν γιατί με αυτό τον τρόπο μπορεί να βγείτε χαμένοι και να θυμάστε πως αρκεί να δουλέψετε σκληρά.

Από τις 15 Απριλίου θα είστε ακόμα πιο εμμονικοί με τις δουλειές και τις λεπτομέρειες οπότε μπορεί να χάσετε το δίκιο σας, ενώ θα φέρει και μεγάλη κούραση με αποτέλεσμα να πέσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Στο τέλος του μήνα με την έκλειψη εγκυμονονεί ο κίνδυνος να πληρώσετε ή χάσετε κάποιο χρηματικό ποσό, ενώ θα υπάρξουν γεγονότα που ίσως οδηγήσουν σε απογοήτευση.

Ο Ζυγός Απρίλιος του δευτέρου δεκαημέρου θα νιώσετε λυτρωτικά ειδικά στις σχέσεις σας είτε ερωτικές είτε επαγγελματικές, αφού θα επικεντρωθείτε εκεί για να αντιμετωπίσετε σοβαρά τα θέματα. Να θυμάστε ότι μέσα στο μήνα δεν χωρούν αμφιταλαντευσεις.

Θα έρθει πολύ δουλειά από τα μέσα του μήνα, αλλά συγχρόνως θα πρέπει να βάλετε και πράγματα που σας διασκεδάζουν κιόλας.

Η έκλειψη θα φέρει πράγματα με δημόσιο, εφορίες και τράπεζες που θα σας στεναχωρήσουν και θα σας ταλαιπωρήσουν σοβαρά. Δεν αποκλείεται να έρθουν και αποκαλύψεις ερωτικού χαρακτήρα που θα σας αναγκάσουν να πάρετε αποφάσεις.

Ο Ζυγός Απρίλιος του τρίτου δεκαημέρου φέρνει εξελίξεις στα ερωτικά σας που θα κληθείτε να ασχοληθείτε με αποφασιστικότητα. Ο Ζυγός θα έχει μεγάλη εύνοια γενικά μιας και θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις που ίσως να είναι και αποφάσεις ζωής.

Στα μέσα του μήνα θα έρθουν επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά θα πρέπει να έχετε καθαρό μυαλό για αυτές τις ευκαιρίες και να μην πέσετε στην παγίδα από κόλακες. Η Πανσέληνος στις 16 Απριλίου θα σας επηρεάσει αρκετά γιατί θα σας αναγκάσει να επικεντρωθείτε σε εσάς αλλά και πώς βλέπετε τον εαυτό σας και μέσα από τους ερωτικούς σας συντρόφους. Να είστε ειλικρινείς και όλα θα κυλήσουν τέλεια.