Αφροδίτη Σκαφίδα

Η Αφροδίτη Σκαφίδα απαθανατίστηκε να τρώει στον Άγιο Δομίνικο και το βίντεο που κυκλοφόρησε από το nassosblog, κατάφερε να ανάψει μεγάλες φωτιές στην παραγωγή καθώς έχει παραγίνει το κακό!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη για την εκπομπή “Πρωινό Μας”, η παραγωγή έχει ήδη γνώση για το βίντεο και έχει ξεκινήσει έρευνες προκειμένου να διαπιστώσει αν πρόκειται για τυχαία παράβαση ή αν είναι συστηματική.

Αν είναι ένα τυχαίο γεγονός δεν πρόκειται να αποβληθεί, αν όμως αποδειχθεί προς πρόκειται για μια πράξη η οποία έχει συνέχεια, θα αποβληθεί κανονικά όπως και οι άλλοι παίκτες που αποχώρησαν από το ριάλιτι επιβίωσης.

 

Στο βίντεο που είδαμε, η Αφροδίτη Σκαφίδα φαίνεται να κρατά τροφή η οποία δεν είναι από αυτές που δίνει στους παίκτες η παραγωγή για την επιβίωση τους και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν αναφέρει στα social media πως η παίκτρια τρώει και φαίνεται διότι δεν έχει χάσει πολλά κιλά.

Ωστόσο, υπάρχουν φήμες πως και άλλοι παίκτες έχουν απαθανατιστεί σε βίντεο να τρώνε από τα σκουπίδια και ίσως σκάσει νέα βόμβα τις επόμενες μέρες!

Έτσι, όπως πάνε τα πράγματα δεν βλέπουμε να μένουν και πολλοί παίκτες!

 

Τσέκαρε και αυτά: