Κάρμα

Το Κάρμα είναι μία περίεργη λέξη που πάντα καλώς ή κακώς λειτουργεί και δεν αναφερόμαστε σε διάφορες σχέσεις, πχ επαγγελματικές στη ζωή μας, αλλά κακά τα ψέματα, τη χρησιμοποιούμε στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, τις ερωτικές μας σχέσεις.

Πόσοι και πόσες από όλους εμάς έχουμε ταλαιπωρηθεί από τις ερωτικές μας σχέσεις, πόσοι από εμάς έχουμε προδοθεί από άτομα που ήταν ανάξια να δώσουν αγάπη και συναισθηματική ασφάλεια.

Σε αυτές τις περιπτώσεις προδοσίας πολλοί μπαίνουν σε μία διαδικασία εκδίκησης που πραγματικά δεν αξίζει. Όταν ένας προδίδει κάποιον, αυτός ο κάποιος πληγώνεται, καταρρακώνεται, γονατίζει και γεμίζει πληγές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Τι πρέπει να κάνουμε άραγε σε αυτή την περίπτωση; Απλά καθόμαστε πίσω, γλείφουμε τις πληγές μας, βρίσκουμε τα δικά μας λάθη και προσπαθούμε να αγαπήσουμε ξανά τον εαυτό μας και να βελτιωθούμε. Δεν μπαίνουμε ποτέ σε καμία διαδικασία εκδίκησης όσο κι αν το θέλουμε ή το αξίζει ο άλλος.

Τότε έρχεται το Κάρμα! Το Κάρμα ξέρει και ποτέ δεν ξεχνά! Και αυτό δεν σημαίνει πως ο άνθρωπος που μας πρόδωσε θα πάθει τα ίδια με εκείνα που μας έκανε! Αλλά το κάρμα θα τον τιμωρήσει με διαφορετικούς τρόπους. Θα βρει εκείνα τα ευαίσθητα σημεία εκείνου του ανθρώπου και θα τον χτυπήσει.

Το συναίσθημα αυτό που προκάλεσε, αυτό της προδοσίας, αυτό της απελπισίας, θα έρθει και θα τα νιώσει και εκείνος. Είτε αφορά τις ερωτικές του σχέσεις, είτε τις επαγγελματικές, είτε τις οικονομικές είτε ακόμα και τις φιλικές σχέσεις. Όπως σας έκανε αυτός ο άνθρωπος να νιώσετε, ετσι θα νιώσει και εκείνος.

Και τότε θα έχει λειτουργήσει! Το θέμα είναι εάν κάποιος θα χαρεί για αυτό! Εάν θέλετε τη γνώμη μας, δεν υπάρχει κανένας λόγος χαράς! Εμείς πρέπει να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας από τις πληγές και να προχωρήσουμε μπροστά και ας αφήσουμε τους άλλους στο έλεος του κάρμα.

Τσέκαρε κι αυτά: