Άγγελος Ayman

Ο Άγγελος Ayman είναι ένας πολύ ιδιαίτερος τύπος ο οποίος μας “συστήθηκε” πριν από καιρό μέσω του κομματιού “Yalla” αλλά το μεγάλο breakthrough του ήταν η συνεργασία του με την Ελένη Φουρέιρα.

 

Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη, ο οποίος έχει ως κύριο στόχο να συστήσει ξανά στον κόσμο τα κομμάτια που περιέχουν ανατολίτικους ήχους και να φέρει ένα νέο beat το οποίο ήδη ξεσηκώνει τη νεολαία και όχι μόνο!

Ποιος είναι ο Άγγελος Ayman

Γεννημένος στη Μανσούρα της Αιγύπτου, ο καλλιτέχνης που έχει φέρει ξανά στη ζωή μας τους ανατολίτικους ήχους μέσω της φωνής του, ήθελε από μικρός να ασχοληθεί με τον χώρο της μουσικής και να φέρει τον κόσμο κοντά ενώνονται παραδοσιακές μελωδίες με σύγχρονους στίχους και ιδιαίτερους τόνους.

Ήρθε στην Ελλάδα στην ηλικία των 17 ετών και ασχολήθηκε με πολλά πράγματα, αλλά αυτό που είχε στο μυαλό του ήταν η εκτέλεση ιδιαίτερων κομματιών αλλά και η χαρά που θα δώσει στον κόσμο με τον τρόπο που κινείται και τραγουδά.

Ο 24χρονος καλλιτέχνης ξέρει πολύ καλά τι θέλει να κάνει! Το κάνει άλλωστε από μικρός, αφού σε κάθε γάμο και χαρά της πόλης του, ήταν εκεί και τραγουδούσε! Τραγουδούσε για την οικογένεια του, για φίλους, για γνωστούς και αγνώστους. Γιατί ξέρει να ξεσηκώνει τον κόσμο!

Η πρώτη συνεργασία ήρθε όταν του προτάθηκε να συμμετάσχει στο κομμάτι “Yalla” μαζί με τον Greg και μέχρι στιγμής μετρά 5,2 εκατομμύρια views στο Youtube!

Και η στιγμή που θα συνεργαζόταν με την Ελένη Φουρέιρα δεν άργησε να έρθει καθώς το έντονο ταμπεραμέντο του σε συνδυασμό με την έντονη προσωπικότητα, ήταν αυτά που τράβηξαν τα βλέμματα των παραγωγών . Και πλέον το κομμάτι “El Telephone” ακούγεται παντού και δυνατά!

Μάλιστα, μέσω του account που έχει στο TikTok μας κάνει και τη μετάφραση των στίχων του El Telephone γιατί κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνουν τα λόγια.

Για τσέκαρε :

@aggelos_ayman_official Αφου ζητατε μεταφραση για το τραγουδι.. Ηρθε η ωρα 🔥🔥#foryoupage #foureira #eltelephone #vairal #aggelos_ayman #foryourpage #fyp #greece #arab #egypt #cyprus ♬ el telephone Ayman . eleni foureira – AYMAN

 

Ήδη έχει κυκλοφορήσει νέο κομμάτι με τον Γιώργο Λιβάνη το οποίο λέγεται “Σεντόνι” και γίνεται χαμός στα μαγαζιά που το παίζουν! Οπότε, καταλαβαίνεις, πως έχουμε πολλά να δούμε και να ακούσουμε από τον Ayman!

Τσέκαρε τον και στο Insta και μην ξεχάσεις να κάνεις follow γιατί σίγουρα θα δεις πολλά, αφού ετοιμάζει πολλά πράγματα και έχουμε πολλά να δούμε από τον καλλιτέχνη :

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AYMAN (@aggelos_ayman_official)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AYMAN (@aggelos_ayman_official)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AYMAN (@aggelos_ayman_official)

Ετοιμάσου για νέα κομμάτια!

Τσέκαρε και αυτό: Σκωτία : Δωρεάν τα προϊόντα περιόδου