Άγγελος Γεωργουδάκης

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που ανήκουν στην ομάδα των Μαχητών στο Survivor και ήδη έχει κάνει αισθητή την παρουσία του.

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης είναι μόλις 21 ετών και ήδη είναι ένας καταξιωμένος αθλητής Πολεμικών Τεχνών. Η καταγωγή του είναι από το Αίγιο και το αθλητικό του παρελθόν είναι πλούσιο και άκρως εντυπωσιακό.

Ο νεαρός αθλητής από το Αίγιο κατέχει πτυχίο ναυαγοσώστη, έχει ασχοληθεί με την καλλισθενική άσκηση, την πυγμαχία, το krav maga, την ξιφασκία, την τοξοβολία
και έχει ασχοληθεί και με τις καταδύσεις.

Με την εμπειρία που του έδωσε η κατάταξή του στις Ειδικές Δυνάμεις, ως αμφίβιος καταδρομέας, θεωρεί πως τα παρκούρ του Άγιου Δομίνικου δεν θα τον δυσκολέψουν.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Ο 21χρονος αθλητής πολεμικών τεχνών έχει κατακτήσει και τον τίτλο «Handsome Ambassador» στα Εθνικά Αντρικά Καλλιστεία του 2022, ενώ η ευαίσθητη πλευρά του βρίσκει διέξοδο… στα πλήκτρα του πιάνο!

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου μαχητή είναι το γεγονός ότι δεν αφήνει από τα μάτια του το ξίφος με το οποίο κοβουν δέντρα και φτιάχνουν. Μάλιστα, περιμένει πως και πως την ημέρα που θα δοθεί στην ομάδα του όλος εκείνος ο εξοπλισμός με τον οποίο θα μπορούν να κάνουν ψαροντούφεκο, λέγοντας πως το κατέχει και θα ήθελε να προσφέρει στην ομάδα του φαγητό.

Τσέκαρε κι αυτά: