Άγγελος Πεντάρης

Ο Άγγελος Πεντάρης έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από το Ελλάδα έχεις Ταλέντο, ένας νεαρός ντράμερ που κατάφερε να καθηλώσει τους πάντες.

Και μας καθήλωσε όχι μόνο για το ταλέντο του στα ντραμς, αλλά και γιατί αυτός ο νεαρός θα έπρεπε να διδάσκεται στα ελληνικά σχολεία. Και γιατί το λέμε αυτό;

Ο Άγγελος Πεντάρης γεννήθηκε δύο μήνες νωρίτερα και λόγω κάποιων επιπλοκών υπέστη τετραπληγία με τους γιατρούς τότε να δηλώνουν πως δεν θα μπορέσει ποτέ να περπατήσει ή να κουνήσει τα χέρια του ή ακόμα και να μιλήσει.

Ωστόσο, έχοντας δίπλα του μία οικογένεια φύλακα άγγελο, ο Άγγελος Πεντάρης κατάφερε να διαψεύσει τους πάντες και με τη δύναμη της ψυχής του, νίκησε το σώμα και κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelo Pentaris (@angelopentaris)

Κάνοντας φυσιοθεραπεία κάθε μέρα από μικρό παιδί, ο Άγγελος Πεντάρης κατάφερε όχι μόνο να νικήσει την αναπηρία του, αλλά και να σπουδάσει μουσική στο Λος Άντζελες. Ο ίδιος μάλιστα μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου δήλωσε πως η φυσιοθεραπεύτριά του από την ηλικία των 4 ετών του έλεγε πως οι φράσεις “φοβάμαι” και “δεν μπορώ” δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο του.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelo Pentaris (@angelopentaris)

Η ζωή του Άγγελου έγινε ταινία μικρού μήκους με τίτλο “Hero” στο Youtube από τη Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Lionsroar Drumline Hellas και τον Χάρη Παναγιωτόπουλο.

Το μόνο που έχουμε να πούμε για αυτό το πλάσμα είναι Μπράβο! Και μπράβο και στην οικογένειά του!