Άγιος Βαλεντίνος 2023

Άγιος Βαλεντίνος 2023 : Η ημέρα των ερωτευμένων αναμένεται να είναι για πολλούς μια ξεχωριστή ημέρα μέσα στην εβδομάδα τους καθώς θα μπορέσουν να γιορτάσουν με το αμόρε τον έρωτα τους και να κάνουν διαφορετικό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η ημέρα που πολλά ζευγάρια αγαπούν έρχεται και υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι δεν ξέρουν ακόμη το δώρο που θα ήθελαν να κάνουν στον/στην σύντροφο τους γιατί μπορεί να μην “το έχουν” με τα δώρα!

Όταν δεν είμαστε “καλοί” στην επιλογή των δώρων, καταφεύγουμε σε κλασικές μεθόδους οι οποίες δεν πέφτουν ποτέ έξω! Μη φοβάσαι πως θα σε πουν “passe”, η σκέψη μετρά και είναι σημαντική.

Άγιος Βαλεντίνος 2023 – Τα τρία κλασικά δώρα που μπορείς να κάνεις

Λουλούδια 

Ένα ωραίο μπουκέτο λουλούδια σίγουρα θα φτιάξει την ημέρα της καλής σου ή του καλού σου! Υπάρχουν άνδρες που τους αρέσουν τα λουλούδια και δεν είναι κακό να κάνεις ένα τέτοιο δώρο στο σύντροφο σου!

Σοκολάτες 

Ποιος δεν λατρεύει τη σοκολάτα!Πάρε ένα κουτί και γέμισε το με τις σοκολάτες που λατρεύει το αμόρε και κάνε αυτό το δώρο! Θα ξετρελαθεί και σίγουρα θα σε ευχαριστεί για πολλές μέρες.

Εσώρουχα 

Ένα δώρο λίγο πιο kinky θα μπορούσε να πει κανείς! Συνήθως αυτό το δωρο το κάνουν τα ζευγάρια που είναι ακρετό καιρό μαζί γιατί ξέρουν πάνω κάτω το αρέσει στο αμόρε! Είναι ιδιαίτερο και δείχνει λίγο πιο άγριες διαθέσεις!

Πρόκειται για τρία δώρα all time classic και μπορείς να τα βρεις παντού ή να τα παραγγείλεις από γνωστές πλατφόρμες και να βρίσκονται στο σπίτι σου μέσα σε λίγη ώρα!

Το μυαλό απλά θα χρειαστεί να σκεφτεί τα χρώματα και τις γεύσεις που αρέσουν στο σύντροφο σου και εσύ  θα κάνεις την αγορά σου για να γιορτάσεις!

Tσέκαρε και αυτά: