Γιώργος Κόρομι

Ο Γιώργος Κόρομι είναι ένας από τους δυνατούς παίκτες της Κόκκινης ομάδας του Survivor All Star και έχει καταφέρει να φέρει νίκες στην ομάδα του αλλά φαίνεται πως θυμήθηκε παλιές συμπεριφορές και δε θα αρέσει σε κάποιους αυτή η φάση.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο παίκτης, σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό Μας” και τον Νίκο Παρτσώλη, έχει μια νέα διαμάχη με την Αφροδίτη Σκαφίδα, καθώς η αθλήτρια προσπάθησε να προσεγγίσει την παρέα του αλλά εκείνος δεν θέλησε να έχει “πολλά-πολλά”και αρνήθηκε να της δώσει μέχρι και καρύδα.

Ο Γιώργος Κόρομι φαίνεται πως δε θέλει να έρθει κοντά με την παίκτρια και ήδη ξεσπά σε κλάματα – πιθανόν για το συγκεκριμένο περιστατικό – και να σας θυμίσουμε πως κάτι αντίστοιχο είχε κάνει στο παρελθόν όταν δεν είχε δώσει φαγητό στο Τριαντάφυλλο.

Οι εντάσεις στην ομάδα των Κόκκινων συνεχίζονται παν το γεγονός πως εμφανίζονται στο στίβο μάχης με ενότητα και καταφέρνουν να σαρώνουν. Σίγουρα έχουμε πολλά να δούμε ακόμη και ίσως μάθουν το λόγο και τον οποίο ο Γιώργος δε θέλει να πλησιάσει η Αφροδίτη στην παρέα του.

Χαμός πάλι!

Tσέκαρε και αυτά: