Άγιος Βαλεντίνος 2023

Άγιος Βαλεντίνος 2023 : Η ημέρα των ερωτευμένων δεν είναι πολύ μακριά και εκτός από εσένα που προετοιμάζεσαι για το ραντεβού με το αμόρε, υπάρχουν και πολλές celebs οι οποίες θέλουν να βγουν με τα αγόρια τους και να γιορτάσουν.

Μια από αυτές είναι και η σύζυγος του Justin Bieber, Hailey, η οποία καταφέρνει να γίνεται πάντα viral με τα make up looks που επιλέγει να κάνει και είναι το απόλυτο ιnspi για εσένα που δεν ξέρεις πως να βαφτεις για εκείνη τη μέρα.

Το γνωστό μοντέλο έχει καταφέρει να δημιουργήσει πολύ ιδιαίτερα make up looks κατά καιρούς αλλά η αρχή της είναι μια! Πρώτ ενυδατώνουμε καλά το πρόσωπο μας και μετά προχωράμε σε όποιο μακιγιάζ θέλουμε να κάνουμε.

Σε ένα από τα βίντεο που ανάρτησε, είδαμε τη Hailey να έχει ένα υπέροχο μακγιάζ το οποίο θα ήταν ιδανικό για την ημέρα των ερωτευμένων. Επέλεξε να βάλει γυαλάδες στο καπάκι του ματιού της, μάσκαρα και bronzer στο πρόσωπο ενώ τα χείλη της ήταν nude και extra glossy!

@rhodefirst glaze of the year ✨♬ Cloudy – Ponder & Slip.stream

Άγιος Βαλεντίνος 2023 – Ένα look το οποίο μπορείς να υιοθετήσεις και εσύ και να είσαι σούπερ για αυτή την ξεχωριστή μέρα όπου αναμένεται να λάμψεις!

Μην ξεχνάς πως τη συγκεκριμένη μέρα δε χρειάζεται να βάλεις την “άρτα και τα Γιάννενα” στο πρόσωπο σου για να εντυπωσιάσεις και πως πρέπει το πρόσωπο σου να είναι λαμπερό και απλό! Αν θέλεις να βάλεις ένα έντονο χρώμα στα χείλη σου έχει καλώς αλλά δε χρειάζεται να προβείς σε υπερβολές.

Eίναι σημαντικό να είναι καθαρό το πρόσωπο σου και να “φορέσεις” το πιο λαμπερό σου χαμόγελο γιατί είναι μια πολύ όμορφη μέρα γεμάτη χαρά και έρωτα!

Bάλε γυαλάδες, κάνε glossy χείλη και όλα θα είναι τέλεια εκείνη τη μέρα που θα βγεις!

Τσέκαρε και αυτά: