Hippoβρύχιος

Hippoβρύχιος: Με χαρά ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του τέταρτου ψηφιακού άλμπουμ παιδικών τραγουδιών του Hippoβρύχιου, με τίτλο “Κολυμπάμε μαζί”!

Αυτή η συλλογή 12 χαρούμενων και μελωδικών τραγουδιών όπως η “Παρδαλή, Καμηλοπάρδαλη”, “Ο παπάς ο Παχύς”, “Η Χελώνα”, “Ο Μονόκερος” και πολλά άλλα υπόσχεται να χαρίσει αξέχαστες στιγμές διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους.

Σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι, ο Hippoβρύχιος συμπορεύεται με μια σειρά από αγαπημένους φίλους, συγκεκριμένα την Ιωάννα Μαλέσκου, τον Τρύφωνα Σαμαρά, την Έλενα Χαραλαμπούδη, τον Γιώργο Κοψιδά, τον Τάσο Ξιαρχό, τον Χρίστο Αντωνιάδη, την Μαρία Καρλάκη, τον Σταύρο Νικολαΐδη, την Στέλλα Γιαμπουρά, την Φελίσια Τσαλαπάτη, την Μαντώ Γαστεράτου και τον Κωνσταντίνο Θαλασσοχώρη, οι οποίοι χαρίζουν τις φωνές τους σε μερικά από τα πιο ξεχωριστά τραγούδια.

Το “Hippoπαρουμε Παρέα” αγγίζει θέματα φιλίας, χαράς, περιπέτειας και φαντασίας, ενθαρρύνοντας τα παιδιά να εξερευνήσουν τον κόσμο γύρω τους με αισιοδοξία και δημιουργικότητα.

Πλούσια ενορχήστρωση, κολλητικά ρεφρέν και παιχνιδιάρικοι στίχοι συνθέτουν ένα συναρπαστικό μουσικό τοπίο που θα ξυπνήσει την φαντασία και θα κάνει τα παιδιά να τραγουδούν και να χορεύουν ξανά και ξανά.

Το “Κολυμπάμε Μαζί” είναι το ιδανικό άλμπουμ για:

  • Γονείς που θέλουν να προσφέρουν στα παιδιά τους ποιοτική ψυχαγωγία με εκπαιδευτικό περιεχόμενο.
  • Εκπαιδευτικούς που αναζητούν διασκεδαστικά και ταυτόχρονα διδακτικά τραγούδια για την τάξη.
  • Παιδιά όλων των ηλικιών που λατρεύουν τη μουσική, τη φαντασία και την περιπέτεια.

Ας ετοιμαστούμε λοιπόν για ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο μουσική, φιλία και χαρά!

Το album “Κολυμπάμε Μαζί” κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και εικονογραφημένα στο youtube από την Heaven Music Kids.

Τσέκαρε κι αυτά: