Άγιος Βαλεντίνος 2023

Άγιος Βαλεντίνος 2023 : Οι απανταχού ερωτευμένοι προετοιμάζονται πολύ δυναμικά για την ημέρα των ερωτευμένων και τα εστιατόρια έχουν ήδη βγάλει τα μενού που θα ενθουσιάσουν τα ζευγάρια ενώ τα ανθοπωλεία προετοιμάζουν τα μυρωδάτα μπουκέτα λουλουδιών τα οποία θα δοθούν σε κορίτσια και αγόρια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Τα ραντεβού σε εστιατόρια και ειδικά διαμορφωμένους χώρους για την ημέρα των ερωτευμένων είναι μια κλασική λύση. Αλλά τι γίνεται όταν θέλει κάποιος να κάνει κάτι διαφορετικό και να ζήσει μια άλλη εμπειρία με το αμόρε!

 

Έχουμε κάποιες ιδέες για εναλλακτικά ραντεβού που ίσως να σε ψήσουν να κάνεις κάτι διαφορετικό! Ας τις δούμε

#1. Escape room 

Σκέψου να μπαίνεις με το αμόρε σε ένα χώρο ο οποίος ίσως είναι τρομακτικός ή σε καλεί να λύσεις αινίγματα και γρίφους που θα σας φέρουν ακόμη πιο κοντά και θα προσπαθήσετε να συνεργαστείτε! Άσε που οι αγκαλιές και τα αγγίγματα θα είναι ακόμη περισσότερα!

#2. Πεζοπορία 

Μπορείτε να πάρετε ρεπό εκείνη την ημέρα και να ξεκινήσετε από το πρωί να κινήσετε σε έναν προορισμό όπου μπορείτε να περπατήσετε και να ανακαλύψετε τη φύση! Μπορείτε να έχετε μαζί σας και ένα καλάθι με λιχουδιές και να κάνετε ένα πικ νικ.

#3.Ιππασία 

Τα άλογα είναι από τα πιο όμορφα ζώα στον πλανήτη! Και μπορείς με το ταίρι σου να κλείσεις ένα μάθημα ιππασίας σε κάποιο ράντσο που βρίσκεται στην Αθήνα ή εκτός και να κάνετε μαζί μια βόλτα με αυτά τα υπέροχα ζώα!

 

Tα εναλλακτικά ραντεβού μπορούν να δώσουν μια extra νοστιμιά που μπορεί να χρειάζεσαι και να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα γιατί οκ, ωραία τα φαγητό και τα ποτάκια αλλά ας κάνουμε κάτι διαφορετικό φέτος για να ανεβάσουμε το επίπεδο και να ερωτευτούμε ακόμη περισσότερο.

Τσέκαρε και αυτά: