Αγίου Πνεύματος

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πλησιάζει και ήδη πολλές παρέες έχουν αρχίσει να κλείσουν δωμάτια σε ελληνικούς προορισμούς. Το καλοκαίρι ξεκινά επίσημα στις 5 Ιουνίου καθώς πολλοί από εμάς θα βρεθούμε στα ελληνικά νησιά και θα περάσουμε όμορφες στιγμές με την παρέα μας.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Τα καταγάλανα νερά της Άνδρου είναι αυτά που μας περιμένουν φέτος για να γιορτάσουμε το πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού και οι παραλίες θα μας υποδεχτούν για βουτιές και για ηλιοθεραπεία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @hellas_drone

Οι περισσότερες παραλίες της Άνδρου δεν είναι οργανωμένες, επομένως θα πρέπει να έχεις μαζί σου κάποια βασικά πράγματα όπως είναι μια ομπρέλα θαλασσής, νερό και ότι άλλο πιστεύεις ότι χρειάζεσαι.

Το καταπράσινο, κυκλαδίτικο νησί βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα και μπορείς να πάρεις το πλοίο από το λιμάνι της Ραφήνας και σε 2 ώρες (αν πάρεις συμβατικό πλοίο) θα είσαι στο νησί και θα απολαύσεις τις ομορφιές του .

Στο νησί θα απολαύσεις τοπικά εδέσματα όπως είναι η φρουτάλια – μια παραδοσιακή ομελέτα με πατάτες και λουκάνικα – τα εκλεκτά λουκάνικα, τα γλυκά του κουταλιού και τα αμυγδαλωτά.

Τα καταλύματα στο νησί είναι εξαιρετικά και σίγουρα θα βρεις το μέρος που θα σε φιλοξενήσει! Οι τιμές είναι “μεσαίες” αλλά αν θέλεις να κάνεις πιο luxury διακοπές θα βρεις σίγουρα κάποιο ξενοδοχείο.

Οι παραλίες που πρέπει να επισκεφτείς είναι

  • Άγιος Πέτρος – είναι οργανωμένη και θα περάσεις τέλεια στα beach bars
  • Tης Γριάς το Πήδημα – Κρυστάλλινα νερά και αμμουδιά!
  • Συνετί – Μια παραλία που έχει κρυμμένες σπηλιές και έχει βαθιά νερά
  • Φελλός – Τιρκουάζ νερά και δέντρα που σου προσφέρουν σκιά

Υπάρχουν πολλά μαγαζάκια στη χώρα του νησιού όπου θα απολαύσεις τα ουζάκια σου και τους εκλεκτούς μεζέδες ενώ μπορείς να πιες τον καφέ σου αγναντεύοντας τη θάλασσα.

Τσέκαρε και αυτά: