Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι ένα από τα κορίτσια της ελληνικής showbiz και έχει καταφλερει να αποκτήσει το δικό της κοινό στα social media! Και από ότι φαίνεται υπήρξαν άνθρωποι από μεγάλο κόμμα που θεώρησαν πως θα είναι μια ιδανική υποψήφια για τις εκλογές 2023!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το μοντέλο και επιχειρηματίας πρόκειται να ανέβει σε λίγο καιρό τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφο της, και μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και τη Μένια Κούκου αποκάλυψε πως θα μάθουν όλοι ότι παντρεύεται την ώρα που πρέπει.

Ωστόσο, αυτό που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ήταν πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη δέχτηκε πρόταση από μεγάλο κόμμα για να κατέβει υποψήφια στις εκλογές!

“Δέχτηκα πρόταση κι από μεγάλο κόμμα για να κατέβω υποψήφια, ακόμα και για Ευρωβουλευτής. Μετά έρχονται και μου λένε “δεν χρειάζονται γνώσεις, χρειάζεσαι ενσυναίσθηση”, όμως εγώ δεν μπορώ να ανταπεξέλθω σε μια τέτοια θέση. Δεν μπορώ να πάρω στον λαιμό μου τόσο κόσμο. Δεν μπορώ να πάω να μπλεχτώ σε νέα χωράφια”. 

Το μοντέλο δεν έχει σκοπό από ότι φαίνεται να μπει στην πολιτική και θα συνεχίσει να κάνει τα δικά της στο χώρο της ελληνικής showbiz.

 

Τσέκαρε και αυτά: