Άγριες Μέλισσες

Το επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες την Τρίτη έρχεται με νέες εξελίξεις που φέρνουν ξανά ανατροπές στο πιο επιτυχημένο σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης.

Η κατάσταση για άλλη μία φορά δυσκολεύει για την Ελένη μετά από το τελεσίγραφο και τη διορία του Δούκα να φύγει από τη γη της.

Τι θα δούμε την Τρίτη στις Άγριες Μέλισσες

 

Ο Δούκας δίνει στην Ελένη διορία για να φύγει από το Διαφάνι. Η Ελένη, όμως, είναι αποφασισμένη να μείνει στη γη της.  Η Ασημίνα συμφωνεί να βοηθήσει τη Δρόσω και ζητάει από την Ελένη να μη την ψάξει.

Ο Κωνσταντής, επηρεασμένος από τη συνάντησή του με τη Δρόσω, έχει ν’ αντιμετωπίσει τη Δόμνα που δεν σκοπεύει να τον χάσει. Ο Νικηφόρος συγκρούεται με την Ασημίνα για το θέμα της Ελένης.

Η επιστροφή της δημιουργεί αναστάτωση όχι μόνο στην οικογένεια του αλλά και σε όλο το χωριό. Πώς θ’ αντιμετωπίσει, όμως, την άρνηση και τον φόβο του μικρού Σέργιου απέναντί της;

Θα δεχτεί ο Νικηφόρος να έχει επαφές ο γιος του με τη θεία του; Ο Δούκας θα κάνει μια επαγγελματική πρόταση στους γιους του, αλλά αυτήν τη φορά θα βρει απέναντί του τον Κωνσταντή.

Ο Θέμελης υποψιάζεται το μυστικό της Ανέτ ενώ ο Αλέξης κάνει πρόταση γάμου στην Πηνελόπη και την ξαφνιάζει.