Αιμιλία Σαββάτη

Ένα νέο κορίτσι εισβάλλει στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, “My Style Rocks” και το όνομα αυτής, Αιμιλία Σαββάτη! Και είναι έτοιμη να δείξει το δικό της στιλ στα κορίτσια που είναι πιο ψημένα και έχουν σκοπό να κατασπαράξουν κάθε νέο “αίμα” που αποφασίζει να παίξει το παιχνίδι της μόδας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

To νέο κορίτσι του ριάλιτι μόδας έχει αποφασίσει να μπει με δυναμική στο παιχνίδι και να δείξει πως θα κάνει πολλά looks τα οποία ίσως και να μη λάβουν τις καλύτερες κριτικές.

Αιμιλίας Σαββάτη – Βιογραφικό, ηλικία, καταγωγή, και το Μy Style Rocks

 

Η Αιμιλίας Σαββάτη είναι 29 ετών και δηλώνει επιχειρηματίας! Προς το παρών δεν έχει δώσει στοιχεία καταγωγή της αλλά εδώ είμαστε για να τα μάθουμε στο άμεσο μέλλον!

Για δέκα χρόνια ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και παράλληλα εργαζόταν στο λογιστήριο της οικογενειακής της επιχείρησης καθώς δεν ήθελε να αφήσει την οικογένεια της να χειρίζεται μόνη της τις καταστάσεις.

Από μικρή ηλικία θαύμαζε τα όμορφα ρούχα που έβλεπε στην τηλεόραση και τα οποία φορούσαν οι παρουσιάστριες και οι ηθοποιοί και έτσι ξεκίνησε να φορά τα ρούχα της μητέρας της και να κάνει τους δικούς της συνδυασμούς!

Πιστεύει πως μπορεί να υποστηρίξει όλα τα στιλ ενώ το σέξι στιλ αλλά παράλληλα classy είναι αυτό που της αρέσει περισσότερο από όλα!

Ο λόγος για τον οποίο μπαίνει στο ριάλιτι μόδας είναι διότι θέλει να δείξει στα κορίτσια νέες καθημερινές προτάσεις και θεωρεί πως κάποια κορίτσια που συμμετέχουν πώς ντύνονται αμήχανα και δεν έχει κανένα πρόβλημα να πει την άποψη της δυνατά και ανοιχτά!

Είναι ανταγωνιστική και βγάζει “νύχια’ όταν πρέπει ενώ δε θα προσβάλλει κανέναν αν δεν την προσβάλλει και απαντά σε κάθε αρνητικό που μπορεί να ακούσει!

Ο Δημήτρης Σκουλός είναι το πρόσωπο που σίγουρα πιστεύει πως μπορεί να πιάσει κάποιον αδιάβαστο.

Τσέκαρε και αυτά: