Ακτή Βουλιαγμένης

Λαμπερές παρουσίες στο beach summer party ‘’Maggie’s Touch’’, της super star dj και αγαπημένης ραδιοφωνικής παραγωγού Μάγκυς Χαραλαμπίδου στην Ακτή Βουλιαγμένης by ‘’Cicada’’.

Η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός του Μusic 89.2fm και Super Star Dj Μάγκυ Χαραλαμπίδου υποδέχθηκε με την πιο καλοκαιρινή διάθεση στο beach party της στην Ακτή Βουλιαγμένης φίλους, fashionistas και καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας.
Όσοι παρευρέθηκαν απήλαυσαν το μαγευτικό τοπίο που προσφέρει η παραλία της Ακτής Βουλιαγμένης, δοκιμάζοντας δροσιστικές γεύσεις των ‘’Stoli Vodka’’ drinks. Το απόλυτο beach summer event απογειώθηκε με ένα ξεσηκωτικό Dj Show φυσικά από την Μάγκυ Χαραλαμπίδου!
Απο τις πρώτες πρωινές ώρες έως το βράδυ, πλήθος κόσμου έζησε απο κοντά την εμπειρία του “Maggie’s Touch” με εντυπωσιακά catwalks από τα μοντέλα της “Cristi Academy”, fashion shows από τις γνωστές εταιρείες “DK Fashion Style”, ”Venny Swimmwear”, “F Shoes”, “Mark Aalen”, με breathtaking aerial yoga acts “Enso Yoga”, “Marianna Chouliara” & “Aerial Nest” μαθήματα pilates και pilates on Sup “Mema Pilates”, stretching, επίδειξη ηλεκτρικών αυτοκινήτων από την “Spanos S.A”, χορευτές, water games, καθώς και τουρνουά beach volley παρέα με τον Μusic 89.2fm, που πλαισίωσε με live μετάδοση όλες αυτές τις δραστηριότητες.
Το “Magic Box!”, η ανθρώπινη αλυσίδα περιπτέρων, που προσφέρει πάντα κάτι παραπάνω  στην καθημερινότητα και τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, ήταν εκεί για όλες τις λιχουδιές των καλεσμένων, ενώ χορηγοί της βραδιάς ήταν επίσης οι: Pennie, Nickelodeon, Sol, Rafnar Hellas, Yamaha, AT20 sports park, Tanweer & Bengal.
Τσέκαρε κι αυτό: