Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρίσκεται σε μια πολύ ιδιαίτερη φάση στη ζωή της και έχει επιλέξει να επικεντρωθεί στη δουλειά της και σε όλα όσα θέλει να κάνει για να είναι καλά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η γνωστή instagrammer και επιχειρηματίας η οποία έχει χωρίσει με τον νικητή του Survivor 2022, Στάθη Σχίζα, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram όπου ποζάρει και είναι μια κούκλα και στη λεζάντα της έγραψε:

“Επιλέγω εμένα’.

Η πολύ καλή της φίλη, Δήμητρα Αλεξανδράκη, θέλησε να σχολιάσει την ανάρτηση και έγραψε:

“Τελικά έπρεπε πολύ πιο νωρίς να κάνεις αυτή την επιλογή, μα πως να το φανταστείς; αλλά… ουδέν κρυπτών υπό τον ήλιο! Ο κάθε ένας θα λογοδοτήσει για τις πράξεις του! Αργά ή γρήγορα”.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε στη φίλη της γράφοντας:

“Η βρωμιά της ψυχής καρδούλα μου δε βγαίνει ούτε στους 90 βαθμούς…”.

 

Προφανώς τα συγκεκριμένα σχόλια έχουν αποδέκτη και πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν αν πρόκειται για “καρφιά” προς τη μεριά του Στάθη Σχίζα! 

Ωστόσο, πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες για ένα σοβαρό ζήτημα το οποίο όμως δεν είναι σίγουρο ότι αφορά την instagrammer και στα σχόλια που έκαναν οι followers αναφέρθηκαν και σε αυτό εικάζοντας πως οι δυο γυναίκες αναφέρονται σε αυτό! Ωστόσο, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί και οι κακές γλώσσες είναι πολλές! Επομένως, οι φήμες είναι καλό να μπαίνουν στην άκρη!

Τσέκαρε και αυτά: