Αληθινές ιστορίες

Αληθινές ιστορίες: Πέρασαν έξι μήνες από τότε που δεν έχω μιλήσει με τον γκέι κολλητό μου, με τον οποίο μας έδεναν τόσα πράγματα και είχαμε ζήσει άλλα τόσα.

 

Σταματήσαμε να μιλάμε με δική μου ευθύνη! Δεν του φέρθηκα σωστά αφού του κατέστρεψα οτι ωραιότερο είχε ξεκινήσει να χτίζει με ένα παιδί με τον οποίο έδειχναν να αγαπιούνται πολύ.

Από την πρώτη ημέρα που τον γνώρισε, κατάλαβα πως αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν σαν όλους τους άλλους. Ήταν ένας άνθρωπος που ενδιαφερόταν βαθιά για το φίλο μου. Τον αγαπούσε και τον φρόντιζε και πάντα ήταν εκεί στο πλευρό του.

Από την πρώτη φορά που τον γνώρισα κι εγώ αμέσως τον συμπάθησα, αλλά αμέσως ένιωσα μία απειλή! Ήταν ιδιαίτερα φιλικός μαζί μου και ποτέ δεν ένιωσα να προσπαθεί να τον κόψει τον φίλο μου από εμένα ή να τον τραβήξει μακριά μου. Αλλά και πάιλ δεν ένιωθα καλά! Ένιωθα ότι αυτός ο άνθρωπος ίσως είναι η αιτία να αλλάξει κάτι. Και άλλαξε τελικά.

Ο άνθρωπος αυτός μας έδωσε να καταλάβουμε ότι η ζωή φέρνει αλλαγές και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτές. Δεν μου άρεσε αυτό! Ήθελα την ανεμελιά που ήξερα, αλλά ξέροντας πως αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ!

Χωρίς καν να το καταλάβω ένιωθα ότι ήταν εχθρός! Και έκανα πραγματικά ασυναίσθητα ότι μπορούσα για να τον διώξω μακριά από τη ζωή μας! Και τα κατάφερα! Ντρέπομαι για όλα όσα έκανα! Έβαζα λόγια και στους δύο! Έλεγα ψέματα σε τρίτους! Και τελικά χώρισαν!

Μετά κατάλαβα το λάθος μου! Έβλεπα τον κολλητό μου να σέρνεται από άντρα σε άντρα όπως παλιά που τον εκμεταλλευόντουσαν. Τον έβλεπα να γίνεται ρεζίλι! Μέχρι που έμαθα ότι είχε κολλήσει και κάτι από όλους αυτούς που γύρναγε κάθε μέρα.

Προσπάθησα να του μιλήσω και να τον συνεφέρω! Δεν άκουγε κανέναν! Τσακώθηκα μαζί του και δυστυχώς μετά έφυγα για το εξωτερικό! Δεν τόλμησα ποτέ να του πω τι κακό του είχα κάνει! Και δεν νομίζω ότι θα τολμήσω ποτέ! Φοβάμαι ακόμα και τώρα που δεν μιλάμε!

Μόνο ένα πράγμα έκανα! Έστειλα στον πρώην σύντροφο του κολλητού μου ένα μήνυμα! “Συγγνώμη”, αλλά δεν πήρα ποτέ απάντηση! (Αληθινές ιστορίες)

Τσέκαρε κι αυτό:

Ιωάννα Τούνη : Έγκυος η instagrammer