American Horror Story

H Kim Kardashian και η Emma Roberts πρωταγωνιστούν στον νέο κύκλο του American Horror Story “Delicate” και κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της σειράς όπου βλέπουμε τα πρώτα πλάνα από τα επεισόδια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Eίναι η πρώτη φορά που το σενάριο ενός κύκλου του γνωστού brand στηρίζεται σε βιβλίο (είναι το “Delicate Condition”) και πολλοί ήταν αυτοί που έμειναν έκπληκτοι με την απόφαση του Ryan Murphy να “προλάβει” την Kim Kardashian για πρωταγωνίστρια.

Μετά τα teasers που δημοσιεύτηκαν και ήταν αρκετά spooky, “προσγειώθηκε” το επίσημο trailer στο Youtube και βλέπουμε την Emma Roberts να υποδύεται μια σταρ του Χόλιγουντ η οποία θέλει να αποκτήσει παιδί! Μια περίεργη σειρά γεγονότων την οδηγεί σε μια κλινική και εκεί γίνονται μυστήρια και τρομακτικά πράγματα!

Η Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται πως έχει το ρόλο της μάνατζερ στο American Horror Story και για πρώτη φορά βλέπουμε πλάνα από το υποκριτικό ταλέντο της!

O νέος κύκλος έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενώ ήδη γίνεται λόγος για την Emma Roberts η οποία αναλαμβάνει ένα πολύ δραματικό ρόλο ο οποίος σίγουρα θα συζητηθεί.

Η νέα σειρά αναμένεται να προβληθεί στις 20 Σεπτεμβρίου στο FX και ήδη ο κόσμος έχει αρχίσει να σχολιάζει τα πάντα που αφορούν στο νέο trailer!

Τσέκαρε και αυτά: