To show “Αμερική Έχεις Ταλέντο” επέλεξε μια 17χρονη κοπέλα για να παρουσιάσει το μεγαλείο της φωνής της και κατάφερε να αφήσει τους πάντες άφωνους καθώς η ερμηνεία της σε δυο τραγούδια ήταν ανατριχιαστική.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Putri Ariani ανέβηκε στη σκηνή ενός από τα μεγαλύτερα shows στον πλανήτη και μπροστά στους Simon Cowell, Sofia Vergara, Heidi Klum και Howie Mandel, είπε πως το μεγάλο της όνειρο είναι να φοιτήσει στη πασίγνωστη σχολή καλών τεχνών “Τζούλιαρντ” και να κερδίσει ένα βραβείο Grammy.

Με απίστευτη ταπεινότητα, το κορίτσι από την Ινδονησίας κάθισε στο σκαμπό του πιάνου και ξεκίνησε να παίζει! Και η μαγεία ξεκίνησε όταν άνοιξε το στόμα της!

H Putri ξεκίνησε να τραγουδά ένα κομμάτι το οποίο ήταν δικό της και έφερε δάκρυα συγκίνησης σε όλους όσους την παρακολούθησαν! Η φωνάρα της άγγιξε τους πάντες αλλά ο “σκληρός” του show, Simon Cowell, ήθελε να ακούσει ένα ακόμη τραγούδι!

H τραγουδίστρια επέλεξε να τραγουδήσει με τον δικό της τρόπο στο “Αμερική Έχεις Ταλέντο”, το γνωστό τραγούδι του Elton JohnSorry seems to be the hardest word”. 

“Πολλοί άνθρωποι δεν πιστεύουν σε αγγέλους, αλλά εγώ πιστεύω πως προσγειώθηκε μόλις ένας στη σκηνή μας” είπε ο κωμικός, Howie Mandel!

O Simon, τρομερά εντυπωσιασμένος σηκώθηκε και πάτησε το χρυσό κουμπί δίνοντας την ευκαιρία στην καλλιτέχνη να περάσει απευθείας στους ημιτελικούς.

Aπλά εκπληκτική!

Τσέκαρε και αυτά: