Νυφικά

Τα νυφικά είναι πάντα στη “μόδα” καθώς υπάρχουν πολλές γυναίκες που θέλουν να φορέσουν μια λευκή δημιουργία και να περπατήσουν μέχρι την εκκλησία για να παντρευτούν τον άνδρα ή τη γυναίκα που έχουν επιλέξει να είναι μαζί!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Toν τελευταίο καιρό έχει ξεκινήσει μια τάση η οποία αφορά στις “μη -παραδοσιακές” νύφες οι οποίες επιλέγουν να μη μοιάζουν με νεράιδες ή πριγκίπισσες την ημέρα του γάμου τους, και θέλουν να φέρουν ακόμη περισσότερο δυναμισμό στην εμφάνιση τους!

Κοστούμια, φορέματα πιο απλά, jumpsuits, και άλλα πολλά έχουν καταφέρει να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των γυναικών που θέλουν να φορέσουν κάτι εναλλακτικό στον γάμο τους!

Το λευκό νυφικό θεωρείται για κάποιες γυναίκες passe και προτιμούν να κάνουν ένα update στο στιλ τους!

Μάλιστα, πολλές γυναίκες εκτός από ιδιαίτερα νυφικά επιλέγουν να κάνουν και αλλαγές στο κομμάτι του beauty όπου τολμούν να φορέσουν κόκκινο κραγιόν, να κάνουν κόκκινα χείλη και να “παίξουν” με χρωματιστά παπούτσια και όχι τα κλασικά λευκά ή χρυσά πέδιλα!

@gowneyedgirl Do you consider yourself a “non traditional bride”? 🫧 #bride #bridal #wedding #weddingdress #nontraditionalwedding #nontraditionalbride #fashion ♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono

Η κάθε νύφη μπορεί να φορέσει ότι της αρέσει για την ημέρα του γάμου της και να κάνει ότι πραγματικά θέλει!

Τσέκαρε και αυτά :