Αναστασία Σιδηροπούλου

Η Αναστασία Σιδηροπούλου είναι ένα από τα πρώτα κορίτσια που μπήκαν στο Love Island και από την αρχή έδειξε πώς υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα τα οποία την ενδιαφέρουν.

 

To κορίτσι με τα μεγάλα μάτια και τα καστανά μάτια, ήταν από εκείνες που φάνηκε να αρέσει αρκετά στα αγόρια της βίλας του Love Island και μπορεί στην αρχή να την είδαμε με τον Γιώργο Γεωργίου, αλλά ο Γιώργος Κόρκας – σαν γνήσιος γύπας – μπήκε στη μέση και την “έκλεψε”. Ωστόσο, εκείνη δεν έχει σταματήσει να δείχνει ενδιαφέρον και στον ξανθό της παρέας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΔΩ 

Η Αναστασία Σιδηροπούλου πριν από αρκετό καιρό είχε αναρτήσει ένα βίντεο στο TikTok μέσω του οποίοι έδειχνε την εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε στο σώμα της, καθώς υπήρχαν κάποια σημεία τα οποία φαίνεται πώς την ενοχλούσαν και μέσω γυμναστικής και διατροφής άλλαξε το κορμί της.

@sidiroo0♬ πρωτότυπος ήχος – Sidiroo2

Όπως έχεΙ δηλώσει η ίδια, έχει ασχοληθεί με τη διατροφολογία, επομένως ήξερε τα “κόλπα” για να μπορέσει να κάνει τις αλλαγές που επιθυμούσε! Όχι, ότι πριν είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλά το θέμα είναι να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας.

Η Islander έχει δείξει μέχρι στιγμής στο παιχνίδι του έρωτα πώς είναι μια γυναίκα που προσπαθεί να φλερτάρει με ιδιαίτερο τρόπο και δε φοβάται να δείξει τον εκνευρισμό της αλλά και τις διαθέσεις της.

Στο Love Island θα δούμε πολλά

Στο νησί του έρωτα, αναμένεται να δούμε πολλά πράγματα μιας και οι παίκτες που έχουν μπει στο σπίτι της Τενερίφης είναι αποφασισμένοι να βρουν το ταίρι τους αλλά και να κάνουν διακοπές, αφού η κατάσταση στην Ελλάδα δεν είναι και η καλύτερη! Επομένως, κάνουν άλλη “δουλίτσα” έτσι ώστε να νιώσουν καλά και να περάσουν όμορφα.

Στο ριάλιτι αναμένεται να μπουν και άλλοι “πειρασμοί” καθώς αυτό είναι το concept του παιχνιδιού και σίγουρα θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στα ζευγάρια.

Άντε να δούμε τι θα γίνει!

 

Τσέκαρε και αυτά :

Μέγκαν Φοξ : Έγινε ξανθιά και είναι ίδια η Κιμ Καρντάσιαν

Απιστία : Τα σημάδια που τη “μαρτυρούν”