And Just Like That

Και κάπως έτσι η σειρά “And Just Like That” επιστρέφει στο ΗΒΟ με τη δεύτερη σεζόν του και θα δούμε πολλά πράγατα τα οποία θα μας θυμίσουν το παρελθόν! Και θα είναι πολύ συγκινητική!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Μιράντα, η Σάρλοτ και φυσικά η Κάρι επιστρέφουν στα νέα επεισόδια με νέες περιπέτειες και η καθημερινότητα τους αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη! Οι ανατροπές είναι πολλές και ένας έρωτας από τα παλιά θα εμφανιστεί στο κατώφλι της Κάρι και σίγουρα θα “λιώσουμε” αφού πρόκειται για τον Είνταν. Τον άνδρα εκείνο που δεν παντρεύτηκε ποτέ και που εντελώς τυχαία είχε δει στο Άμπου Ντάμπι.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς αναμένεται να προβληθεί τον Ιούνιο μέσω της πλατφόρμας του ΗΒΟ Max και θα δούμε τη Μιράντα και τη Σέι να έρχονται ακόμη πιο κοντά, την Κάρι να ερωτοτροπεί και τη Σάρλοτ να προσπαθεί να είναι η καλύτερη μητέρα του κόσμου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HBO Max (@hbomax)

Η σειρά “And Just Like That” είναι η συνέχεια του αγαπημένου “Sex and the City” και μέσω αυτής βλέπουμε τις ζωές των χαρακτήρων που όλοι λατρέψαμε και μαθαίνουμε για τις νέες συνθήκες στη ζωή τους.

Τσέκαρε και αυτά: