Ειρήνη Καζάκη

H Ειρήνη Καζάκη είναι ένα από τα κορίτσια του “My Style Rocks” που κατάφερε να απασχολήσει πολύ από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στο πλατό του ριάλιτι μόδας. Και συνεχίζει να τραβά όλα τα βλέμματα πάνω της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Τη γνωρίσαμε μέσω του παιχνδιού όπου έκανε ιδιαίτερες Y2K εμφανίσεις και ξαφνικά άλλαξε το στιλ της και γύρω από τις εμφανίσεις της υπάρχουν πολλές φήμες που θέλουν ένα πρόσωπο από το παρελθόν του “My Style Rocks” να τη βοηθά στα looks της. Κάτι το οποίο δεν έχει παραδεχτεί ευθέως η ίδια! Ωστόσο, έχει αναφέρει πως της έχει δανείσει κάποια κομμάτια.

Η παίκτρια από τη Θεσσαλονίκη με το πολύ ωραίο σώμα και τα μακριά ξανθά μαλλιά, σε ένα από τα επεισόδια του ριάλιτι μόδας παραδέχτηκε πως ένας φίλος της – πρώην ήταν αυτός που την έφερε κοντά με το πρόσωπο που φέρεται να την έχει βοηθήσει και όπως σου είχαμε πει στο citynow.gr, πρόκειται για έναν πολύ γνωστό σχεδιαστή μόδας στην Ελλάδα ο οποίος έχει καταφέρει να δημιουργήσει συγκλονιστικές κολεξιόν που θα ζήλευαν μεγάλοι οίκοι μόδας.

Πρόκειται για τον Δημήτριο Ορδουλίδη ο οποίος φέρεται να είναι ο φημολογούμενος πρώην της και μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει θέση για όλα όσα ακούγονται . Όπως μαθαίνουμε από ανθρώπους του περιβάλλοντος του, δεν έχει σκοπό να κάνει κάποια δημόσια τοποθέτηση για όλα όσα ακούγονται και αφήνει απλά τις φήμες να οργιάζουν και να λέει ότι θέλει ο κόσμος.

Η Ειρήνη Καζάκη είχε βρεθεί πολλές φορές με τον σχεδιαστή σε μέρη της Αθήνας όπως είναι το Κολωνάκι και τους έχουν δει αρκετά άτομα. Ωστόσο, οι δυο τους φέρεται να έχουν “σπάσει” και έχουν καιρό να τους δουν μαζί σε κάποια στέκια.

Όπως και να έχει, η επιχειρηματίας εταιρείας καλλυντικών συνεχίζει να κάνει ότι μπορεί για να δείξει το στιλ της και μαθαίνουμε πως στα επόμενα επεισόδια θα επιστρέψει στο Y2K στιλ της για να αποδείξει πως έχει πολλά looks τα οποία έχουν ενδιαφέρον.

Who said this? Αλεξάνδρα Κατσαμπίρη 

Τσέκαρε και αυτά: