Άνδρος παραλίες

Άνδρος παραλίες: Το νησί των Κυκλάδων με την πυκνή βλάστηση είναι αυτό που αξίζει να ανακαλύψεις το φετινό καλοκαίρι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andros Secrets (@andros_secrets)


Το νησί διαθέτει μια πολύ όμορφη Χώρα στην οποία δεσπόζουν νεοκλασικά σπίτια, πεζόδρομοι φτιαγμένοι από μάρμαρο και σοκάκια τα οποία είναι ιδανικά για να βγάλεις την επόμενη φωτογραφία για το Instagram!

Στην ακτή του νησιού θα ανακαλύψεις ταβέρνες και μαγαζιά τα οποία είναι ιδανικά για άραγμα και να χαλαρές στιγμές με την παρέα σου ενώ θα βρεις και μέρη όπου μπορείς το βράδυ να διασκεδάσεις και να απολαύσεις τα ποτά σου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andros Secrets (@andros_secrets)

Ένα από τα πράγματα που μας “καίει” όταν πάμε σε ένα νησί ή γενικότερα σε κάποιο μέρος για καλοκαιρινές διακοπές, είναι οι παραλίες! Και στην Άνδρο θα ανακαλύψεις ιδιαίτερα σημεία!

Οι Άνδρος παραλίες που πρέπει να γνωρίσεις από κοντά και να κάνεις βουτιές είναι:

Μπατσί 

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο οικισμό του νησιού! Εκεί θα βρεις μια παραλία με αμμουδιά και αλμυρίκια, ρηχά νερά και είναι οργανωμένη! Επομένως, θα αράξεις στην ξαπλώστρα! Υπάρχουν μαγαζάκια για φαγητό και ποτά!

Άχλα 

Η παραλία που αγάπησε η Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστή για τα νερά της και για το δάσος το οποίο είναι γεμάτο πλατάνια! Στο συγκεκριμένο μέρος δημιουργούνται μικροί καταρράκτες λόγω της εκβολής του ομώνυμου ποταμού! Για να την επισκεφτείς θα δυσκολευτείς λίγο με αυτοκίνητο καθώς χρειάζεται 4Χ4 αλλιώς θα πάρεις καραβάκι!

Της Γριάς το Πήδημα 

Είναι από τις πιο γνωστές παραλίες και δεν είναι οργανωμένη! Έχει λεπτό βότσαλο και για να βρεθείς σε αυτή θα πρέπει να περπατήσεις ένα μονοπάτι! Να έχεις μαζί σου νερό και όλα τα απαραίτητα!

Άγιος Κυπριανός 

Μια παραλία που αρέσει σε όσους ψάχνουν να βρουν την ηρεμία τους! Διάφανα νερά και φυσική σκιά από τους βράχους!

Χαλκολιμνιώνας 

Είναι μια παραλία με εύκολη πρόσβαση και θα βρεις εύκολα να παρκάρεις! Τριγύρω θα συναντήσεις βράχια και η θεά είναι μαγευτική! Έχει ρηχά νερά και συνήθως θα βρεις οικογένειες!

Τσέκαρε και αυτά: