Twitter

Η Meta του Μάρκ Ζούκερμπεργκ – η οποία έχει κάτω την ομπρέλα της το Facebook και το Instagram – ετοιμάζεται να λανσάρει ένα νέο μέσο το οποίο σίγουρα θα προκαλέσει νεύρα στον ιδιοκτήτη του Twitter, Έλον Μασκ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H νέα εφαρμογή που φέρνει στο “τραπέζι” των social media o κολοσσός, ονομάζεται “Threads” και θα μπορεί κάποιος να το βρει σύντομα στο App Store. Φέρεται να έχει πολλές ομοιότητες με το γνωστό μέσο που έχει ως logo ένα πουλί και θα μπορεί κανείς να κάνει αναρτήσεις που θα ξεκινούν συζητήσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το συγκεκριμένο app θα φέρνει τις κοινότητες κοντά για να συζητούν τα πάντα και να δημιουργούν νέα trends.

“Ότι και αν σε ενδιαφέρει θα μπορείς να το ακολουθείς και να έρχεσαι σε άμεση επαφή με τους δημιουργούς και άλλους που αγαπούν τα ίδια πράγματα. Θα μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου πιστό κοινό και να μοιραστείς τις ιδέες σου, τις απόψεις σου και να γίνεις δημιουργικός”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Αυτή η κίνηση της Meta έρχεται μετά από τις αλλαγές που έχουν γίνει στο Twitter και την ανακοίνωση του Μασκ πως θα περιοριστούν τα tweets που θα μπορούν να αναρτούν οι λογαριασμοί.

Το app υπάρχει διαθέσιμο στο Apple Store και αναμένεται να μπει και στο Google Play τις επόμενες μέρες.

Τσέκαρε και αυτά: