Anne Hathaway

H Anne Hathaway έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα των μεγάλων οίκων μόδας και κατά καιρούς την έχουμε δει να ποζάρει στον φακο γνωστών φωτογράφων αλλά είναι η πρώτη φορά που μας δείχνει την σούπερ κουλ προσωπικότητα της μέσα από τα ρούχα του οίκου Versace.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H γνωστή ηθοποιός ποζάρει για τις ανάγκες της νέας καμπάνιας του οίκου, έχει πολύ κουλ και σέξι ύφος και καταφέρνει να κερδίζει τις εντυπώσεις σε κάθε πόζα της!

“Όταν η λαμπρή και ταλαντούχα @donatella_versace με προσέγγισε για αυτή την καμπάνια, μοιράστηκε μαζί μου το όραμά της για μια διαχρονική συλλογή με το σήμα κατατεθέν @versaceedge. Είπε ότι ήθελε να επικεντρωθεί σε κομμάτια που θα αποτελούν ένα αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μιας γυναίκας, που θα τα απολαμβάνει εκτός του κύκλου των τάσεων, θα τα φοράει ξανά και ξανά καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της. Θεώρησα ότι ήταν μια φανταστική ιδέα και είμαι τόσο περήφανη, ευγνώμων και ενθουσιασμένη που πρόσφατα εντάχθηκα στην εμβληματική οικογένεια @versace”, έγραψε η Anne Hathaway στο Instagram!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anne Hathaway (@annehathaway)

Η ηθοποιός ποζάρει στη νέα καμπάνια φορώντας ένα σούπερ σέξι μίνι φόρεμα και έναν κορσέ με denim παντελόνι και jacket! Και είναι κούκλα!

Τσέκαρε και αυτά: