Αντώνης Κανάκης

Σκληρή ήταν η απάντηση του ΣΚΑΙ στα όσα κατήγγειλε εμμέσως πλην σαφώς ο Αντώνης Κανάκης κατά τη διάρκεια της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα.

Η απάντηση του ΣΚΑΙ

Ο κύριος Α. Κανάκης, όπως δηλώνει, δε γνωρίζει καλά «την λειτουργία της δικαιοσύνης», τουλάχιστον όσο καλά την γνωρίζει ο ΣΚΑΪ. Δε γνωρίζει δηλαδή ότι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα δε χαρίζει 2,5 εκ. ευρώ αν δεν τα έχεις δουλέψει μόνο και μόνο επειδή λέγεσαι Αντώνης Κανάκης και θεωρείς ότι όλα πρέπει να λειτουργούν υπέρ σου.

Χρήματα τα οποία άνθρωποι, στους οποίους απευθύνεται καθημερινά με λαϊκίστικες φανφάρες και δήθεν επίγνωση των δυσκολιών που περνάνε, δε θα δούνε ποτέ και ας δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ. Λυπούμαστε κύριε Κανάκη που γνωρίζουμε πώς λειτουργεί η δικαιοσύνη και σας στεναχωρήσαμε. Μπορείτε να συνεχίσετε να βγάζετε χολή.
Περαστικά σας και με τις υγείες σας.

Είχε προηγηθεί η επίθεση στον ΣΚΑΙ και στον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε όταν ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε την καταδικαστική σε βάρος του απόφαση στη δικαστική διαμάχη που είχε με τον ΣΚΑΙ για την περίοδο συνεργασίας τους το 2020, άφήνοντας υπονοούμενα για τη σχέση του εν λόγω σταθμού με τα όργανα της Δικαιοσύνης.

Ο Αντώνης Κανάκης σε ένα από όσα είπε ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Και τρίτο στάδιο, βέβαια, η Δικαιοσύνη: πρέπει να τα απαγορεύσουμε αυτά τα πράγματα, πρέπει να τιμωρηθούν. Και μπορεί ο ΣΚΑΪ να μην τα πηγαίνει καλά με την ουσία της Δικαιοσύνης αλλά μπορώ να σας εγγυηθώ ότι τα πηγαίνει πολύ καλά με τη λειτουργία της Δικαιοσύνης. Και εκεί μπορούν σίγουρα να δικαιωθούν αυτοί οι άνθρωποι. Είναι πραγματικά ντροπιαστικά αυτά τα πράγματα που γίνονται.

Είμαστε Ιράν, είμαστε τόσο πίσω και το σύστημα παίζει αυτό το παιχνίδι τόσο ανεγκέφαλα με τέτοια θέματα όπως είναι η ελευθερία του λόγου και το δικαίωμα οποιουδήποτε καλλιτέχνη να εκφράζει ό,τι θέλει. Και ξαναλέμε: όλα αυτά από ένα αυθαίρετο συμπέρασμα και μία διαστρέβλωση της αλήθειας, γιατί έτσι τους βολεύει. Είναι πολύ επικίνδυνα πράγματα αυτά”.

Τσέκαρε κι αυτά: