Απεργία λεωφορεία

Απεργία λεωφορεία : Νέα στάση εργασίας ανακοινώθηκε για την Τετάρτη 8/3 στα ΜΜΜ και θα τραβήξουν χειρόφρενο συγκεκριμένα μέσα μαζικής μεταφοράς σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ δε θα κινηθούν για 24 ώρες την Τετάρτη καθώς οι εργαζόμενοι αντιδρούν απέναντι σε όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες με το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Τα λεωφορεία δε θα κινηθούν από τις 6 το πρωί της Τετάρτης μέχρι τις 6 το πρωί της Πέμπτης 9/3.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται το εξής: 

“Στεκόμαστε τόσο πλευρό των εργαζομένων στον ΟΣΕ όσο και τους συγγενείς των θυμάτων στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη κι απαιτούμε να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει”. 

Συνεχίζεται η απεργία στον σιδηρόδρομο

Τα τρένα θα είναι και αυτά ακινητοποιημένα μέχρι την Τετάρτη 8/3 καθώς και ο προαστιακός . Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να συνεχίσουν την απεργία για να διαμρτυρηθπύν για τις άθλιες καταστάσεις στο σιδηρόδρομο.

Στην ανακοίνωση τονίζουν :

“Δίνουμε μάχη για την ασφαλή κυκλοφορία των τρένων αλλά και για να λάμψει η αλήθεια και να βρεθούν οι ένοχοι του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται. Απαιτούμε από όλους τους αρμόδιους φορείς», δηλώνουν οι εργαζόμενοι, «να προχωρήσουν άμεσα στη λήψη των σχετικών μέτρων, προκειμένου να αποκατασταθεί η ασφάλεια στον ελληνικό σιδηρόδρομο, με σκοπό να μη βιώσουν ξανά εργαζόμενοι και συμπολίτες μας τέτοια ολέθρια τραγωδία”. 

Τσέκαρε και αυτά: