Απολλεών Αθηνά Αουρσαλίδου

Αθηνά Αουρσαλίδου ή αλλιώς Απολλεών όπως είναι το ψευδώνυμό της, θα είναι ένα από τα πρόσωπα που θα διαγωνιστούν στο My Style Rocks στη νέα τηλεοπτική σεζόν που θα ξεκινήσει στον ΣΚΑΙ από τις 11 Σεπτεμβρίου.

Η Απολλεών ή Αθηνά Αουρσαλίδου είναι 34 ετών και δηλώνει επιχειρηματίας και αποφάσισε να δοκιμάσει τις αντοχές της σε έναν δύσκολο χώρο, σε εκείνον της τηλεόρασης, μέσα από το My Style Rocks.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Δεν ζει όμως στην Αθήνα, αλλά στη Θεσσαλονίκη, όπου και δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια, ενώ είναι παντρεμένη με τον πολύ γνωστό αθλητή, τον πέντε φορές παγκόσμιο πρωταθλητή στο TaeKwonDo, Στέφανο Κωνσταντίνιδη.

Αυτός είναι ο σύζυγός της, αλλά ο μεγάλος έρωτας της ζωή της είναι ο γιος που έχουν αποκτήσει μαζί με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και είναι μόλις πέντε ετών.

Επαγγελματικά η Απολλεών ή Αθηνά Αουρσαλίδου έχει έντονη δράση! Ξεκίνησε να εργάζεται στο χώρο των πωλήσεων, αλλά και ως αεροσυνοδός, ενώ από το 2018 και μετά έχει τη δική της boutique με ρούχα, στη Θεσσαλονίκη.

Μπορεί οι σπουδές της να μην έχουν σχέση με το χώρο της μόδας, αλλά η ίδια έχοντας ένα μαγαζί με ρούχα κιόλας, θεωρεί πως έχει την αντίληψη της εικόνας, ενώ όπως η ίδια δηλώνει, θέλει στο ντύσιμο να υπάρχει μια “χαοτική ερμηνεία”.

Δεν της αρέσει το «χωρίς νόημα γυμνό» και θα ήθελε να δει στις συμπαίκτριες της, στιλιστικό χαρακτήρα. Δεν είναι fan των εταιρειών fast fashion, ωστόσο δεν τις απορρίπτει.

Φυσικά ως ένας σύγχρονος άνθρωπος έχει και social media και ειδικά TikTok με το οποίο ασχολείται συνέχεια! Μάλιστα, η Απολλεών ή Αθηνά Αουρσαλίδου έχει δεχθεί κατά καιρούς έντονα αρνητικά σχόλια στο TikTok και δεν διστάζει να απαντήσει αμέσως. Το ίδιο συμβαίνει πολλές φορές ακόμα και στο δρόμο και θεωρεί πως αυτό συμβαίνει λόγω του μαξιμαλισμού στην εμφάνισή της.

Στο My Style Rocks έρχεται για να κάνει ευρέως γνωστή την έννοια του μαξιμαλισμού στα ρούχα και να απορρίψει την έγνοια «του τι θα πει ο κόσμος».