Απολλεών

Απολλεών: Η Κατερίνα Καραβάτου μας καλωσόρισε σε ένα ξεχωριστό Gala επεισόδιο που όπως επεσήμανε, ήταν η επιτομή της υπερβολής. Κάτι που πρόδιδε άλλωστε και ο τίτλος του… Extravaganza!

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις πιο extravaganza εμφανίσεις των fashionistas και βαθμολόγησαν ανάλογα τις προσπάθειες τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Στην υψηλότερη θέση της κατάταξης και επομένως νικήτρια των 2.500 ευρώ, βρέθηκε η Απολλεών, για δεύτερη φορά στη φετινή συμμετοχή της. Στις χαμηλότερες θέσεις βρέθηκαν η Παντελίνα, η Ελεάνα και η Αμάντα και αναδείχθηκαν υποψήφιες προς αποχώρηση.

Και εκεί ήρθε η πρώτη ανατροπή!

Η Απολλεών, μαζί με τις υπόλοιπες fashionistas, ζήτησαν από την κριτική επιτροπή να μην αποχωρήσει καμία από τις τρεις επειδή είναι λίγες και πέρασαν μια δύσκολη εβδομάδα. Φυσικά, η… γυναικεία αλληλεγγύη, παρά τα όσα ενώνουν και χωρίζουν τις διαγωνιζόμενες εξέπληξε ευχάριστα τους κριτές οι οποίοι ανακοίνωσαν με τη σειρά τους ότι τάσσονται υπέρ αυτής της άποψης.

 

Η επιστροφή της Χριστιάννας Κοντού ήταν μια ακόμα έκπληξη στο σημερινό Gala καθώς και η είσοδος μιας νέας παίκτριας: της Δώρας Ανδριοπούλου.

Τσέκαρε και αυτά:

Μπάνιο: Έξι αντικείμενα που δεν πρέπει να έχουμε εκεί

Δέρμα: Skincare influencer αποκαλύπτει το λάθος που κάνουμε