Δώρα Ανδριοπούλου

To My Style Rocks συνεχίζει με τις ανατροπές του και αυτή τη φορά ακούει στο όνομα Δώρα Ανδριοπούλου που έκανε την είσοδό της σαν σίφουνας στο reality μόδας.

Η Δώρα Ανδριοπούλου είναι 30 ετών και σύμφωνα με όσα εκείνη έχει δηλώσει είναι τεχνίτρια νυχιών, αλλά και μακιγιέρ.

Στο My Style Rocks έρχεται από την Πάτρα και όπως δηλώνει και η ίδια από μικρή θυμάται πως ήθελε να γίνει σχεδιάστρια μόδας, αλλά η ζωή τα έφερε με έναν τέτοιο τρόπο που ποτέ δεν κατάφερε να το σπουδάσει και στη συνέχεια το ξέχασε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Αλλά τώρα έχοντας μία στρωμένη καριέρα ως τεχνίτρια νυχιών, αποφάσισε πως θέλει να ξανακυνηγήσει το όνειρό της.

Αλλά τα όνειρά της δεν τελειώνουν εκεί! Όπως εξηγεί η Δώρα Ανδριοπούλου θέλει να ανοίξει ένα δικό της μαγαζί όπου εκεί θα μπορεί να φτιάχνει νύχια, αλλά συγχρόνως το μαγαζί αυτό να αποτελεί και ένα ατελιέ, όπου εκείνη θα φτιάχνει και θα σχεδιάζει ρούχα, αλλά και κοσμήατα.

Το στυλ της στην καθημερινή της ζωή είναι απλό. Της αρέσουν πολύ οι σέξι εμφανίσεις αλλά θέλει πάντα να είναι classy. Εμπνέεται από προσωπικότητες όπως είναι η Rihanna.

Δείτε την είσοδο της νέας διαγωνιζόμενης:

Eiναι αυθόρμητη και συχνά λέει πράγματα χωρίς να τα σκέφτεται πολύ. Θα εκνευριστεί πολύ όταν καταλαβαίνει πως κάποιος προσπαθήσει να τη μειώσει.

Γενικώς λέει ότι είναι πολύ χαλαρή αλλά αν νιώσει ό,τι προσβάλλεται… αγκώνει! Είναι πάρα πολύ κοινωνική αλλά παρόλα αυτά δηλώνει καχύποπτη και πως δύσκολα εμπιστεύεται.

Τσέκαρε και αυτά:

Μπάνιο: Έξι αντικείμενα που δεν πρέπει να έχουμε εκεί

Δέρμα: Skincare influencer αποκαλύπτει το λάθος που κάνουμε