Αποστολής Τότσικας

O Αποστόλης Τότσικας είναι ένας άνδρας o οποίος πάντα ενθουσιάζει τα κορίτσια αλλά εκείνος έχει μάτια μόνο για τη σύντροφο του, Ρούλα Ρέβη. 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O γνωστός ηθοποιός κάνει διακοπές με το κορίτσι του και τα παιδάκια τους, και περνούν πολύ χαλαρές στιγμές! Και εννοείται πως βγάζουν πολλές φωτογραφίες γιατί η σύντροφος του είναι επαγγελματίας και μια από τις καλύτερες του χώρους.

Σε μια ανάρτηση που έκανε ο Αποστόλης Τότσικας στο Instagram, τον βλέπουμε να είναι στην παραλία όπως τον γέννησε η μανούλα του και να χαρίζει στον φωτογραφικό φακό μοναδικές πόζες!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @apostolis_totsikas_official

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον ηθοποιό να αποκαλύπτει την “γυμνή του αλήθεια” στα Social media καθώς η Ρούλα Ρέβη έχει βρει τη μούσα της!

Η γνωστή φωτογράφος είχε μιλήσει στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” για τη διαφορά ηλικίας με τον ηθοποιό και το bullying που έχει δεχτεί λέγοντας:

“Το bullying για την διαφορά ηλικίας μου με τον Αποστόλη υπάρχει ακόμα. Και χθες έλαβα ένα τέτοιο μήνυμα. Ό,τι κι αν λες κατά του bullying και υπέρ της αγάπης, όταν υπάρχει αυτό το χτικιό μέσα σου, θα σου βγει η κακία. Μου έτυχε να ακούσω μια γυναίκα δημοσιογράφο, επώνυμη να με κράζει δίπλα μου και της έκανα νόημα ότι την άκουσα”.

Tσέκαρε και αυτά: