Συμβουλές για σπίτι

Συμβουλές για σπίτι: Πολλά βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας δείχνουν διάφορα hacks τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στους χώρους μας για να καθαρίσουμε ή να μαγειρέψουμε με πιο εύκολους τρόπους! Όμως, υπάρχουν και πολλές ανορθόδοξες πρακτικές οι οποίες είναι πραγματικά αξιοπερίεργες!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ένας χρήστης του TikTok επέλεξε να μαγειρέψει κιμά γιατί προφανώς ήθελε να δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο πιάτο που είχε στο μυαλό του! Και μόλις είδε πως ο κιμάς έβγαζε πολλά υγρά – κάτι το οποίο συμβαίνει συνήθως – επέλεξε να ρίξει στο τηγάνι δυο ταμπόν και τα άφησε να ψηθούν με τον κιμά!

Μετά από λίγη ώρα είδαμε πως τα ταμπόν είχαν μαζέψει όλα τα υγρά και ο κιμάς ψήθηκε χωρίς λάδια και τα περιττά λίπη που βγάζει κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

Eίναι ένας απίστευτα κουλός τρόπος για να μαγειρέψει κανείς τον κιμά του, όμως αν το καλοσκεφτούμε, τα ταμπόν είναι προϊόντα φτιαγμένα από βαμβάκι και πλήρως αποστειρωμένα! Σίγουρα είναι μια περίεργη πρακτική και δεν ξέρουμε κατά πόσο θα μπορούσαμε να τη δοκιμάσουμε!

@ken…demarteau

#thebluecrew💙 #LifeHack #fyp #fp #foodhack

♬ River Of Oblivion – Catnis

Συμβουλές για σπίτι – Γενικότερα, όμως θα ήταν καλό να έχουμε στο σπίτι μας ένα πακέτο ταμπόν διότι μπορεί να μας βοηθήσουν σε άλλες περιπτώσεις, αν παραδείγματος χάρη ανοίξει μια μύτη !

Tσέκαρε και αυτά: