Αποτελέσματα εκλογών

Μια νέα μέρα ξημέρωσε στην Ελλάδα καθώς τα αποτελέσματα εκλογών έδειξαν πως η Νέα Δημοκρατία ηγείται δυναμικά της κούρσας και στις 25 Ιουνίου αναμένεται να πάμε στο β’γύρο εκλογών για να δούμε αν τελικά θα καταφέρουμε να έχουμε μια αυτοδύναμη κυβέρνηση.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Για μια ακόμη φορά ο γνωστός σκιτσογράφος “Αρκάς” σχολίασε με τον δικό του καυστικό τρόπο το αποτέλεσμα εκλογών και δημοσίευσε στα social media ένα σκίτσο το οποίο δείχνει τη “Δευτέρα” να απαντά στην “καλημέρα” με μια ατάκα! “Όχι για όλους” και δίπλα στην ημέρα υπάρχει ένα στεναχωρημένο αγόρι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη arkas.official (@arkas.official)

O Aρκάς για μια ακόμη φορά σχολιάζει με τον δικό του τρόπο την κατάσταση που επικρατεί σύμφωνα με την δική του άποψη στη χώρα και σίγουρα έχει πολλά σκίτσα ακόμη να βγάλει στη δημοσιότητα!

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν σχολιάσει τα αποτελέσματα των εκλογών έχοντας μια μικρή απογοήτευση καθώς δεν περίμενε σχεδόν κανείς πως η Νέα Δημοκρατία θα καταφέρει να πραγματοποιήσει μια ιστορική νίκη.

Ο β’ γύρος των εκλογών αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου (σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες) και τα κόμματα ήδη συζητούν τις στρατηγικές τους.

Τσέκαρε και αυτά: