Άρης Σοϊλέδης

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν αρκετές φήμες που αναφέρουν ότι η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης, έχουν χωρίσει, επειδή ο γάμος τους αναβλήθηκε.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, μίλησε στην εκπομπή “Γεια σου” και έβαλε τέλος στις φήμες χωρισμού. Συγκεκριμένα είπε:

“Με τον γάμο όλα καλά. Είμαστε στη φάση που αρχικά πήρε μία αναβολή λόγω του ότι είχαμε ένα θέμα υγείας από την οικογένεια του Άρη. Σε δεύτερο χρόνο έρχεται και αυτό. Δεν με αγχώνει να σου πω την αλήθεια. Τους φίλους μου θέλω να περάσω καλά και να κάνω ένα πάρτι. Για εμένα αυτή είναι η σημασία του γάμου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ακούστηκε ότι χωρίσαμε; Αλήθεια; Έχουν λυσσάξει. Με τον Άρη είμαστε αρκετά αγαπημένοι και σχεδόν έξι χρόνια μαζί. Οπότε η σχέση μας έχει περάσει και σε ένα άλλο επίπεδο επικοινωνίας και σχέσης. Είναι ένας άνθρωπος που τον αγαπώ πολύ, είμαστε πολύ καλά, περνάμε καλά. Καμία φορά λένε ότι όσα λιγότερα δείχνεις, τόσο καλά μπορεί και να περνάς”.

Η τρυφερή πρόταση γάμου

Ο Άρης Σοϊλέδης έχει κάνει ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την πρόταση γάμου, στην Μαρία Αντωνά τον περασμένο Ιούλιο.

Οι δύο τους βρέθηκαν σε ένα σκάφος στον Πειραιά, το οποίο ήταν στολισμένο με εκατοντάδες τριντάφυλλα και είχαν φόντο την θάλασσα.

Ο ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του Survivor είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Είπε ναι! Υπόσχομαι να σε κάνω ευτυχισμένη και να σε προστατεύσω για το υπόλοιπο της ζωής μας…»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aris Soiledis (@soiledis11)

«Έχει γίνει επίσημη πρόταση γάμου από τον σύντροφό μου. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, μια ημερομηνία. Τα πράγματα είναι λίγο ρευστά και λόγω του κορονοϊού. Δεν ήταν κάτι που περίμενα. Ήταν μια πολύ αυθόρμητη κίνηση που έκανε ο Άρης, που από την πρώτη στιγμή που τον έχω γνωρίσει είναι ένα παιδί που δε μπορείς να το προβλέψεις, όσο και να θέλεις. Είναι λίγο τρελός με αυτά. Κάποια στιγμή πριν από τα Χριστούγεννα μου είπε να πάμε μια βόλτα να γνωρίσω κάποιους συμπαίκτες του. Και τελικά αυτό το γεύμα ήταν μια ωραία επίσκεψη σε ένα ωραίο σκάφος στολισμένο με πολύ ωραία μουσική. Και ένα drone ήρθε και έφερε αυτό που ξέρεις. Έστησε υπερπαραγωγές. Σε αυτά είναι τρομερός», είχε πει η Μαρία Αντωνά μετά την πρόταση γάμου.

«Κάποια στιγμή πριν από τα Χριστούγεννα μου είπε να πάμε για ένα γεύμα για να γνωρίσουμε κάτι συμπαίκτες του και τελικά αυτό το γεύμα ήταν μια ωραία επίσκεψη σε ένα ωραίο σκάφος, στολισμένο, πολύ ωραία μουσική και ένα drone ήρθε και έφερε το δαχτυλίδι. Έστησε υπερπαραγωγές, το αγόρι μου σε αυτά είναι τρομερός», συνέχισε λέγοντας.

«Έχω διαλέξει το νυφικό. Είναι κάτι που μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που το είδα. Είναι πάρα πολύ απλό, με ανάλαφρο στυλ. Δεν θέλω υπερβολές. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να είμαι άνετη, ώστε να χορέψω πολύ εκείνη τη βραδιά. Ξέρω ότι στον Άρη αρέσουν πολύ τα πυροτεχνήματα, οπότε θα το φροντίσω», κατέληξε.

Τσέκαρε και αυτά:

Smoothie με ρόδι: Πώς να το φτιάξεις και τα οφέλη στην υγεία 

Απολλεών: Από πού βγαίνει το ψευδώνυμο