Απολλεών

Η Απολλεών είναι μία από τις παίκτριες που έχει αγαπήσει το κοινό του My Style Rocks, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που την γνώριζαν πριν μπει στο παιχνίδι, από τα βίντεό της στο TikTok.

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, υπήρχε η απορία για το όνομά της, σχετικά με το από πού βγαίνει. Η Απολλεών, αποκάλυψε σε ένα επεισόδιο ότι:

“Το όνομά του αποτελείται από δύο ονόματα, από το Λεωνίδας και Απολλωνία. Αλλά δεν θέλω να το συνεχίσω”.

Εκείνη τη στιγμή, επικράτησε σιωπή στο πλατό και η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καραβάτου, θέλοντας να την βγάλει από την άβολη θέση, της είπε:

“Εντάξει, κάποια άλλη στιγμή όταν θα είσαι έτοιμη, ενδεχομένως να… για το Λεωνίδα το κατάλαβα… ωραία, προχωρούμε λοιπόν…”

Το πραγματικό της όνομα είναι Αθηνά Αουρσαλίδου, είναι 34 χρονών και είναι επιχειρηματίας. Στο My Style Rocks, δήλωσε συμμετοχή επειδή θέλησε να δοκιμάσει τις αντοχές της σε έναν δύσκολο χώρο, σε εκείνον της τηλεόρασης.

Η Απολλεών, μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και είναι παντρεμένη με τον πασίγνωστο αθλητή, τον πέντε φορές παγκόσμιο πρωταθλητή στο TaeKwonDo, Στέφανο Κωνσταντίνιδη.

Μπορεί ο Στέφανος Κωνσταντινίδης να είναι ο σύζυγός της, αλλά η μεγάλη της αγάπη είναι ο γιος τους, που είναι μόλις πέντε ετών.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Η Απολλεών έχει εργαστεί στον χώρο των πωλήσεων, έχει δουλέψει ως αεροσυνοδός και από το 2018 διατηρεί την δική της boutique με ρούχα, στη Θεσσαλονίκη.

Οι σπουδές της δεν έχουν καμία επαφή με τον χώρο της μόδας, όμως επειδή έχει μαγαζί με ρούχα, έχει αισθητική και όταν ντύνεται θέλει να επικρατεί μία “χαοτική αρμονία”.

Δεν της αρέσει το «χωρίς νόημα γυμνό», και αυτό που θέλει να βλέπει στις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες είναι στιλιστικός χαρακτήρας.
Δεν είναι μεγάλη θαυμάστρια των fasta fashion εταιριών, όμως δεν τους γυρνάει τελείως την “πλάτη”.

Είναι αρκετά ενεργή στα social media, περισσότερο στο TikTok, όπου κατά καιρούς μαζεύει πολλά αρνητικά σχόλια, στα οποία απαντά ευθέως.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που της έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο και στον δρόμο.

Η Απολλεών, αποφάσισε να μπει στο My Style Rocks για να κάνει γνωστή την την έννοια του μαξιμαλισμού στα ρούχα και να απορρίψει την έγνοια «του τι θα πει ο κόσμος».

Τσέκαρε και αυτά:

Χριστίνα Μπίτα: Οι εντάσεις και ο εκρηκτικός της χαρακτήρας

Survivor: Μεγάλη πίεση στον Ατζούν από το ΣΚΑΪ