Άρης Σοϊλέδης

O Άρης Σοϊλέδης βρίσκεται ακόμα υπό ιατρική παρακολούθηση εντός του Survivor με την ημερομηνία της επαναφοράς του στα αγωνίσματα να είναι σχεδόν άγνωστη.

Βέβαια πέρα από το πρόβλημα με τον ώμο του ο Άρης Σοϊλέδης πλέον έχει να αντιμετωπίσει μέσα στο Survivor και το πρόβλημα που ακούει στο όνομα Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος τα έχει κάνει όλα ανάστα στην καλύβα, με όλους σχεδόν τους παίκτες και των δύο ομάδων να μην το θέλουν.

Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν είναι μία άγνωστη persona για τον Άρη Σοϊλέδη αν και ο ίδιος όταν τον είδε μπροστά του στην καλύβα δεν έδειξε να τον ξέρει. Τον ήξερε όμως είναι η αλήθεια! Και όχι μόνο τον ήξερε, αλλά και παλιότερα ο Άρης Σοϊλέδης τον κορόιδευε μέσα από τα προσωπικά του social media.

Κατά την περίοδο της περσινής καραντίνας ο ποδοσφαιριστής του Survivor είχε ανεβάσει ένα βίντεο στα social media του, στα οποία σατίριζε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Είναι το γνωστό βίντεο από το TikTok του hair stylist, όπου καμάρωνε για το πόσο όμορφος είναι.

Ένα χρόνο πριν ο Άρης Σοϊλέδης βλέποντας αυτό το βίντεο αποφάσισε να σατιρίσει τον Κωνσταντίνο, αλλά χωρίς να έχει καν ιδέα πως με αυτό τον άνθρωπο ένα χρόνο μετά στον Άγιο Δομίνικο θα συνυπάρχει ή μάλλον καλύτερα θα είναι αναγκασμένος να συνυπάρχει.

Ας θυμηθούμε το βίντεο του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ:

 

@konstantinosemmanouil Με αγάπη σε όλους ο δικός σας king 👑 Κωνσταντινος Εμμανουηλ 💋🖤 #konstantinosemmanouil #foryou #forme #foryourpage #viral #fory #fitness #boy #fit ♬ original sound – Konstantinos. EM

 

 

Το παραπάνω λοιπόν ο Άρης το τρόλαρε πριν ένα χρόνο και έκανε το δικό του βίντεο, το οποίο δεν ξέρουμε εάν το έχει αποκαλύψει στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Χωρίς να θέλουμε να δώσουμε βέβαια τροφή στην παραγωγή του Survivor, θα θέλαμε να προτείνουμε αυτό το βίντεο να το δείξει η παραγωγή στο έπαθλο επικοινωνίας! Θα έχει σίγουρα πλάκα ή μήπως όχι;

Τσέκαρε κι αυτό:

Πολ Όκενφολντ : Έτοιμος να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του