Ασημίνα Χατζηανδρέου

Το “Βουνό” του Survivor, Ασημίνα Χατζηανδρέου, πήρε πτυχίο και η χαρά στο πρόσωπο της ήταν φανερή καθώς μπορεί “επίσημα” να ασχοληθεί με το sports management και να κάνει όλα όσα έχει φανταστεί!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η πρώην παίκτρια του Survivor η οποία φέρεται να είναι μια από τις γυναικείες παρουσίες που θα συμμετάσχουν στο Survivor All Star, πήρε το πτυχίο στο “Sports management” από το πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και εμφανίστηκε στο αμφιθέατρο φορώντας ένα μαύρο φόρεμα το οποίο αναδείκνυε το γυμνασμένο σώμα της και το συνδύασε με μαύρα πέδιλα. Βάφτηκε σχετικά ελαφριά και τα μαλλιά της ήταν ίδια.

Μόλις ακούστηκε το όνομα “Ασημίνα Χατζηανδρέου” στο αμφιθέατρο, τα δικά της άτομα ούρλιαζαν καθώς ήταν όλοι περήφανοι για το κορίτσι και εκείνη κατέβηκε Τσίπρα σκάλες για να παραλάβει το πτυχίο της.

Το νεαρό κορίτσι φαίνεται από τις εκφράσεις του πώς είναι πολύ χαρούμενο με τη νέα της επιτυχία και δε σταματούσε να χαμογελά και να φωτογραφίζεται!

Η αθλήτρια είναι ένα από τα πρόσωπα τα οποία θέλουμε πολύ να δούμε στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης που θα ξεκινήσει στις 8 Ιανουαρίου και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να τη δούμε να αγωνίζεται απέναντι σε εξίσου δυναμικές παρουσίες όπως είναι η Κατερίνα Δαλάκα και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Τσέκαρε τα stories της :

 

 

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα μονοήμερη : Το Ναύπλιο είναι η ιδανική επιλογή

Νίκος Παππάς : Το μίνι βιογραφικό του μπασκετμπολίστα