Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρίσκεται στον απόλυτο παροξυσμό καθώς δεν μπόρεσε να πιστέψει πως κατηγορείται ότι πήγε στη ζούγκλα και πως είχε μαζί της μια κινητή συσκευή με σκοπό να επικοινωνήσει με Ελλάδα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο Νίκος Μπάρτζης έριξε βόμβα στο συμβούλιο του Survivor All Star καθώς είπε πως έπιασε την Ασημίνα με κινητό στη ζούγκλα και αμέσως σηκώθηκαν παίκτες και αποχώρησαν από τον χώρο και ζητούσαν να φύγουν γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν αυτού του είδους την κοροϊδία.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, η Ασημίνα Χατζηανδρέου εμφανίζεται σε πλάνα τα οποία είναι εκτός συμβουλίου να προσπαθεί να βρει μια άκρη και προσπαθεί να εξηγήσει στους παίκτες πως δεν είχε κινητό στα χέρια της και πως δεν ισχύει αυτό που είπε ο Μπάρτζης.

Ωστόσο, ακούστηκε μια φωνή να λέει πως ο Νίκος Μπάρτζης δε λέει ψέμματα και πως δεν έχει κανένα λόγο.

H παραγωγή είχε προετοιμάσει το τηλεοπτικό κοινό για “μακελειό” στο συμβούλιο της Τρίτης 31/1 καθώς είδαμε πως ο Μπάρτζης έκανε αποκάλυψη “φωτιά” και σε όλους έκανε εντύπωση το γεγονός πως υπήρξαν ακραίες αντιδράσεις από την Μπλε ομάδα διότι τρία μέλη – Τάκης Καραγκούνιας, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργος Ασημακόπουλος – σηκώθηκαν και έφυγαν.

Τσέκαρε και αυτά :