Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι ένα κορίτσι που έχει όλα τα καλά του κόσμου και έχει επιλέξει να αγωνιστεί σκληρά στο Survivor για να φτάσει τον τελικό της στόχο, που δεν είναι άλλος από μεγάλο έπαθλο!

Το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα πως το κορίτσι των Μαχητών, έχει σχέση με τον γνωστό τραγουδιστή, Χρήστο Δάντη αλλά δεν υπάρχει κάποια ξεκάθαρη απάντηση με αποτέλεσμα να ψάχνεται ακόμη ο κόσμος!

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου προτού μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, ήταν πολύ ενεργή στο Instagram αλλά στις φωτογραφίες δεν έχει αναρτήσει κάποια εικόνα η οποία να φανερώνει κάποια ερωτική σχέση! Ωστόσο, στα highligts που έχει, μπορεί να δει κάποιος μια “φούσκα” η οποία έχει μια καρδιά και μέσα σε αυτή υπάρχουν εικόνες από κάποιες στιγμές όπου φαίνεται ένα ανδρικό χέρι αλλά δεν έχει κάνει ταγκ κάποιο πρόσωπο!

Η αθλήτρια που συμμετέχει στο Survivor είχε πετάξει μια μικρή σπόντα πριν από κάποιες μέρες κάνοντας μια αναφορά σε ένα τραγούδι του Χρήστου Δάντη “αναπάντητες κλήσεις παντού”, αλλά οι εικόνες στο Instagram δείχνουν έναν έρωτα ο οποίος δεν έχει “κατέβει”! Οπότε το ερώτημα είναι ένα : Βλέπουμε το χέρι του τραγουδιστή ή κάποιου άλλου προσώπου που ίσως δε γνωρίζουμε αλλά κάποια στιγμή θα μάθουμε;

 

Χμμμ…. περίεργα πράγματα!