Αθήνα Μπουζούκια

Αθήνα Μπουζούκια: Τρία σπουδαία ονόματα του πενταγράμμου, ενώνουν τις δυνάμεις τους, και από την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, θα πρωταγωνιστούν στην διασκέδασή μας, στο «Vegas Live Stage»!

O τεράστιος λαϊκός ερμηνευτής, Θέμης Αδαμαντίδης, που χρόνια τώρα, κυριαρχεί στις προτιμήσεις του κόσμου, με τις μεγάλες επιτυχίες του, είναι έτοιμος, να δώσει για μία ακόμη φορά, όλο το ερμηνευτικό του είναι, on stage, υμνώντας τον έρωτα, με την μοναδική φωνή του.

Ο νούμερο ένα διασκεδαστής, Γιάννης Καψάλης, που έχει ξεχωρίσει, για το απόλυτο λαϊκοδημοτικό γλέντι που υπηρετεί με τεράστια επιτυχία, έρχεται με την σειρά του, να εκτοξεύσει τον χορό, μέχρι τελικής πτώσης. Έχοντας πάντα στο πλευρό του, τον ταλαντούχο σολίστ του κλαρίνου, Μάκη Τσίκο, το κέφι, σίγουρα θα χτυπήσει κόκκινο.

Η μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού Κατερίνα Στανίση, υπόσχεται από την πλευρά της, να μας ταξιδέψει με την φωνή της, στα πιο μελωδικά λαϊκά μονοπάτια του έρωτα, σε ένα πρόγραμμα-έκπληξη!

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Γιάννης Καψάλης και η Κατερίνα Στανίση, έχοντας μαζί τους, ένα επιτελείο, νέων ταλαντούχων ερμηνευτών, από την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, θα χρίσουν το hot spot της Πέτρου Ράλλη, στο πιο αυθεντικό, λαϊκό-διασκεδαστήριο της πόλης!

Τσέκαρε και αυτά:

Διονύσης Ατζαράκης: Το χιουμοριστικό βίντεο για τον Κασσελάκη

Καρμπονάρα: Πανεύκολη και γρήγορη συνταγή μέσα σε 15 λεπτά