Bad Bunny

Ο Bad Bunny κάνει επίσημα την μεγάλη εμφάνιση στα βιντεοπαιχνίδια, αφού ο εξαιρετικά δημοφιλής καλλιτέχνης της λατινικής μουσικής εμφανίζεται σε μια νέα έκδοση του best-seller παιχνιδιού πάλης WWE 2K23 της 2K.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Το τμήμα 2K της Take-Two Interactive ανακοίνωσε την έκδοση WWE 2K23 Bad Bunny Edition. Ο τραγουδιστής είναι γνωστός οπαδός του WWE, αφού συμμετείχε στο San Juan Street Fight στο premium live event Backlash 2023 του WWE – όπου νίκησε τον Damian Priest. Ο αναπαραγώγιμος χαρακτήρας του καλλιτέχνη στο WWE 2K23 φοράει το παπούτσι πάλης Adidas Men’s Tech Fall 2.0 Wrestling Shoe και τα ρούχα που φορούσε στο Backlash 2023.

Η είδηση έρχεται αφού ο τραγουδιστής μόλις ανακοίνωσε ημερομηνίες για την περιοδεία του Most Wanted Tour σε όλη τη Βόρεια Αμερική.

“Μετά την παγκόσμια επιτυχία του νέου άλμπουμ του Bad Bunny “Nadie Sabe Lo Que Va a Pasar Mañana” την περασμένη εβδομάδα και τον ιστορικό αγώνα του στο WWE Backlash στο Πουέρτο Ρίκο, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τον μεγαλύτερο καλλιτέχνη στον κόσμο και θα συνεχίσουμε να σπάμε ρεκόρ με την έκδοση Bad Bunny του WWE 2K23″, δήλωσε ο Neil Lawi, επικεφαλής μουσικής του WWE.

Τσέκαρε και αυτά:

Γουακαμόλε: Η συνταγή για την τέλεια σάλτσα 

Τίτος Λαχανάς: Το βιογραφικό, η ηλικία, το Instagram και το Fame Story