Barbie botox

Ένα νέο trend έχει ξεπηδήσει από τα βίντεο του TikTok και ονομάζεται “barbie botox”! Και αν νομίζεις πως πρόκειται για μια μέθοδος που χαρίζει την αλαβάστρινη όψη της Μαργκότ Ρόμπι, κάνεις λάθος! 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πρόκειται για μια νέα ονομασία την οποία έχουν δώσει οι TikTokers στο ΤrapTox το οποίο χρησιμοποιείται πολλά χρόνια σε ασθένειες οι οποίοι υποφέρουν πόνους στο μυικό σύστημα του αυχένα και της πλάτης. Παράλληλα χρησιμοποιείται και για την καταπολέμηση της ημικρανίας.

Οι ειδικοί βάζουν περίπου 40 μονάδες νευροτοξίνης στον τραπεζοειδή μυ σε κάθε πλευρά του σώματος και έτσι βοηθά στην επιμήκυνση του λαιμού για να “κατέβουν” οι ώμοι!

@therealtiktokdoc

Barbie Botox isn’t anything new … It really can help migraines … Consult a neurologist for headaches and it might be covered by insurance. … #barbie #traptox #barbiemovie

♬ Barbie Girl – Lady Aqua

Υπάρχουν γιατροί οι οποίοι απαγορεύουν στους ασθενείς να χρησιμοποιήσουν τη συγκεκριμένη μέθοδο κι συστήνουν άλλους τρόπους θεραπείας, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που τη συστήνουν!

Οι ειδικοί που συστήνουν τη μη χρήση του barbie botox, κάνουν λόγο για αποδυνάωση του μυ και για παρενέργειες οι οποίες δε θα είναι καθόλου ευχάριστες για τον ασθενή!

Πολλοί χρήστες του TikTok έχουν αρχίσει να συζητούν έντονα για αυτή τη μέθοδο και πιστεύουν πως μπορεί να τους βοηθήσει! Όμως, αυτό που πρέπει όλο να ξέρουμε είναι πως δεν κάνουμε κάτι χωρίς να συμβουλευτούμε τον γιατρό μας!

Τσέκαρε και αυτά: