Barbie

H Margot Robbie είναι η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας “Barbie” και μέσω της ιδιαίτερης ερμηνείας της βλέπουμε πόσο εύκολα μπορεί ένας ουτοπικός κόσμος να καταρρεύσει και ξαφνικά η πραγματικότητα να μας χτυπήσει σκληρά στα μούτρα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H ηθοποιός φόρεσε τα καλά της και υποδέχτηκε την κάμερα του Architectural Digest στο σπίτι της ηρωίδας που υποδύεται και παρουσίασε τους χώρους όπου περάτησε για να γίνουν τα γυρίσματα της ταινίας!

Οι ροζ πόρτες φτιαγμένες από πλέξι γκλας άνοιξαν και η ηθοποιός υποδέχτηκε το γνωστό μέσο και μας ξεναγεί μέσα στο σπίτι όπου δεν υπάρχει νερό γιατί η Barbie δεν κάνει μπάνιο αφού μυρίζει πάντα υπέροχα και είναι καθαρή, υπάρχει τσουλήθρα η οποία καταλήγει σε πισίνα και δεν υπάρχουν παράθυρα έτσι ώστε να μπορούν όλες οι “κούκλες” να χαιρετιούνται το πρωί και να βλέπουν η μια την άλλη.

Στο ροζ σπίτι βλέπουμε ένα σημείο το οποί έχει ένα μπαρ για να μπορεί η κούκλα να πίνει τα κοκτέιλ της ενώ στην ντουλάπα της υπάρχουν εντυπωσιακά ρούχα τα οποία φορά μαγικά η Μαργκοτ Ρόμπι!

Έξω από το σπίτι υπάρχει ένα “κουτί για γράμματα” σε σχήμα φλαμίνγκο και εκεί πηγαίνουν τα γράμματα των παιδιών!

Τσέκαρε και αυτά: