Πρίγκιπας Λούις

Ο πρίγκιπας Λούις είναι αναμφισβήτητα ο “ροκ σταρ” της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και για μια ακόμη φορά έγινε viral αφού εμφανίστηκε στο γνωστό μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ και έκλεψε τις εντυπώσεις!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο μικρούλης εμφανίστηκε στο μπαλκόνι με τα αδέρφια του, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, την πριγκίπισσα Κέιτ, τον παππού του, βασιλιά Κάρολο και την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς για να χαιρετίσουν τον κόσμο ο οποίος συγκεντρώθηκε για να γιορτάσει τα επίσημα γενέθλια του βασιλιά.

Ο 5χρονος Λούις χαιρετούσε τον κόσμο με τον δικό του μοναδικό τρόπο και παρακολουθούσε τα ελικόπτερα που πετούσαν, εντυπωσιασμένος!

Ο γλυκούς της βασιλικής οικογένειας σήκωσε το χέρι του για να χαιρετίσει στρατιωτικά τον κόσμο, σήκωσε τη γροθιά του στον αέρα και τα χέρια του σαν να βρίσκεται σε ροκ συναυλία και ο κόσμος ενθουσιάστηκε!

Η Κέιτ Μίντλετον απαθανατίστηκε κάποια στιγμή να σκύβει προς το μέρος του Λούις και να τον συμβουλεύει να χαιρετίσει τον κόσμο. Ο πρίγκιπας Λούις της έκανε κάποια μουτράκια αλλά έπειτα χαιρέτισε τον κόσμο!

Η βασιλική οικογένεια για μια ακόμη φορά μονοπώλησε το ενδιαφέρον και στη Βρετανία γιόρτασαν τον βασιλιά!

Tσέκαρε και αυτά: