Beauty tips

Οι γυναίκες στην Γαλλία έχουν πλέον συνδεθεί με την μόδα και την κομψότητα, και έχουν μοιραστεί αρκετές φορές τα beauty tips τους.

Δεν είναι τυχαίο που έχουν μείνει αρκετές τάσεις διαχρονικές, όπως το γαλλικό μανικιούρ, τα σακάκια και το καρέ. Ωστόσο, δεν αφήνουν ποτέ πίσω την περιποίηση της επιδερμίδας τους, και καταφέρνουν να είναι λαμπερές.

Αυτά είναι τα beauty tips που έχουν μοιραστεί Γαλλίδες:

Η skincare routine είναι το Α και το Ω

Πάντα θα προετοιμάσουν την επιδερμίδα τους, με τα κατάλληλα καθαριστικά και ενυδατικά προϊόντα, πριν το μακιγιάζ. Παράλληλα, δίνουν βάση στον καλό ύπνο, για να μην έχουν προβλήματα με μαύρους κύκλους και πρήξιμο.

Δεν φοράνε foundation

Γενικότερα οι Γαλλίδες δεν προτιμούν τα έντονα makeup looks, και αγαπούν το απαλό και φυσικό αποτέλεσμα. Αυτό που χρησιμοποιούν για να φωτίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους είναι concealer, με το οποίο αντικαθιστούν το foundation.

Βάζουν όλα τα προϊόντα με τα δάχτυλα

Τα French girls χρησιμοποιούν κυρίως προϊόντα με κρεμώδεις υφές, για να έχουν ένα λαμπερό αποτέλεσμα, σε αντίθεση με τις ματ υφές, που κάνουν την επιδερμίδα πιο θαμπή. Για να βάλουν αυτά τα προϊόντα τα blendάρουν με τα δάχτυλά τους, καθώς το προϊόν παίρνει την θερμοκρασία του χεριού και απλώνεται καλύτερα.

Το κόκκινο κραγιόν είναι φίλος τους

Λόγω του ότι το κόκκινο κραγιόν είναι πολύ θηλυκό και σέξι, είναι ικανό να αναβαθμίσει ένα πολύ casual look. Μάλιστα, χρησιμοποιούν κόκκινο κραγιόν σε καθαρή επιδερμίδα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, για τις καθημερινές βόλτες τους.

Αντηλιακό προσώπου

Όλοι οι δερματολόγοι, οι beauty gurus και γενικά όλος ο κόσμος φωνάζει να φοράμε αντηλιακή κρέμα προσώπου, ακόμα και όταν έχει συννεφιά. Έτσι, και οι Γαλλίδες δεν ξεχνούν να βάζουν αντηλιακή κρέμα ή ενυδατική με δείκτη SPF.

Τσέκαρε και αυτά:

Θέατρα Αθήνα: Οι Άθλιοι στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού 

Μαρία Κορινθίου: Η γκάφα που έκανε μπροστά στις κάμερες