Beyonce

Η Beyonce μπορεί να βρίσκεται σε “πυρετό” συναυλιών και να έχει κηρύξει την έναρξη του βορειοαμερικάνικου σκέλους της περιοδείας της, όμως δεν κάθεται και συνεχίζει να κάνει πράγματα που αφορούν άλλους κλάδους!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως θα λανσάρει ένα νέο άρωμα το οποίο έχει δημιουργηθεί με γιασεμί σαμπάκ και τριαντάφυλλο! Και το κόστος του; 160 δολάρια!

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της, είναι ένα “Εau de parfum” το οποίο ακόμη δεν έχει τίτλο και είναι το νέο άρωμα που κυκλοφορεί μετά το “Rise” το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 2014.

Το άρωμα της Beyonce έχει δημιουργηθεί στη Γαλλία και το κόστος του είναι αρκετά υψηλό αν σκεφτείς πως υπάρχουν μεγάλα brand τα οποία δεν έχουν τόσο ακριβά αρώματα! Αναμένεται να κυκλοφόρησε μόνο στον Καναδά και τις ΗΠΑ και οι θαυμαστές της ήδη κάνουν πολλές ερωτήσεις.

Τα συστατικά του αρώματος είναι πολλά καθώς θα μπορεί να μυρίσει κάποιος κλημεντίνη, χρυσό μέλι, και οι νότες της βάσης είναι χρυσό κεχριμπάρι και μύρο Ναμίμπιας.

Όσοι κάνουν την παραγγελία τους θα λάβουν τα αρώματα τους τον Νοέμβριο ενώ θα λάβουν και ένα ιδιαίτερο δώρο το οποίο κανείς δεν ξέρει τι είναι ακόμη!

Tσέακρε και αυτά: