Oppenheimer

Μια από τις νέες ταινίες που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι και ήδη έχει δεχτεί πολύ καλές κριτικές, είναι το “Oppenheimer” και ο Κίλιαν Μέρφι έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία του ως ο “πατέρας της ατομικής βόμβας”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας, Έμιλι Μπλαντ, αποκάλυψε κάτι για τον πρωταγωνιστή το οποίο ακόμη δεν μπορούμε να πιστέψουμε αφού μας φαίνεται αδιανόητο.

Μιλώντας στο Extra αναφέρθηκε στη ριζική μεταμόρφωση του ηθοποιού καθώς είναι πολύ αδύνατος και αποκάλυψε ότι “έτρωγε μόνο ένα αμύγδαλο την ημέρα. Ήταν τόσο αδύνατος”. Η ηθοποιός υποδύεται τη γυναίκα του στην ταινία.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας “Oppenheimer” ο οποίος κατάγεται από την Ιρλανδία, αποφάσισε να προβεί σε ακρότητες για να μπορέσει να υποδυθεί τον θεωρητικό φυσικό ο οποίος έπαιξε κεντρικό ρόλο στη δημιουργία της ατομικής βόμβας κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και πέντε μήνες προτού ξεκινήσουν τα γυρίσματα, επέλεξε να ξεκινήσει να προετοιμάζεται σωματικά και ψυχικά για να μπορέσει να δώσει το αποτέλεσμα όπως το είχε στο μυαλό του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός μέσω της σειράς “Peaky Blinders” πλέον τρώει κανονικά!

Τσέκαρε και αυτά: